Миколаївцям представлено нового голову облдержадміністрації Олександра Садикова. 40-річний керівник родом з Миколаєва, працював директором виробничого кооперативу і виробничо-комерційної компанії. З 1996 року і до нинішнього призначення був головою ради акціонерного комерційного банку «ЮНЕКС».
Свою діяльність Олександр Валерійович почав зі спроби розв’язання болючих питань, пов’язаних із ситуацією на Чорноморському суднобудівному заводі. Протягом місяця він представить програму розвитку області, де буде окреслено коло пріоритетних завдань, у тому числі в сільському господарстві, розвитку підприємництва, інформаційній політиці.
Нову команду керівників, за словами О. Садикова, підбирають за принципами професіоналізму, порядності і чесності. А заступники глави адміністрації, призначені на ці посади, цілком відповідають цим якостям і вже відмовилися від ведення власного бізнесу. Як заявив на представленні нового голови облдержадміністрації Перший віце-прем’єр-міністр України Анатолій Кінах, за інтегральними показниками 2004 року Миколаївщина — на 24-му місці в Україні. Тому новій команді доведеться докласти зусиль, щоб вивести область на гідний рівень.

Миколаїв.