Привести повністю нову «команду молодих менеджерів» пообіцяв голова Херсонської облдержадміністрації Борис Силенков. Бо тільки так, вважає він, можна підняти область з ганебного 26-го місця з усіх економічних показників.
Після того, як Перший віце-прем’єр-міністр Анатолій Кінах зачитав указ Президента і висловив упевненість, що «на Херсонщині покладено край кадровій метушні», Борис Віталійович, поклавши руку на Конституцію, виголосив власноруч написану присягу.
Журналістам Силенков пообіцяв бути доступним, про стосунки з правоохоронними органами, які його переслідували, але порушені кримінальні справи позакривали, висловився цілком однозначно: «Всіх прощаю, але нікому не забув». Про нововведення, то вже прибрав з коридору ОДА «портретну галерею» своїх десяти, починаючи з 1996 року, попередників, а ще пообіцяв, що буде щосуботи доступним для всього народу — з 9-ї до 17-ї години — вестиме прийом громадян в одному з райцентрів у присутності представників районної та неодмінно «силової» влади.

Херсон.