Новий оператор мобільного зв’язку Астеліт з мережею lіfe:), код мережі 063, має намір істотно змінити вимір українського ринку мобільного зв’язку.
На презентації свого продукту і пакета послуг головний виконавчий директор компанії «Астеліт», якій належить lіfe:), пан Ахмет Танйу заявив: «Ми цілком впевнені в наших цінностях та нашій стратегії, в нашій сучасній та високотехнологічній мережі, в наших інноваційних послугах та нашому підході, орієнтованому на користувача. Я вірю, що через деякий час ми станемо оператором мобільного зв’язку, якому в Україні найбільше віддаватимуть перевагу».
Компанією «Астеліт», якою афілійовано володіє потужний оператор мобільного зв’язку «Турксел» та місцеві акціонери, у наступні два роки в телекомунікаційну сферу нашої країни плановано інвестувати 300 мільйонів доларів. Це буде одна з найбільших міжнародних інвестицій у цю галузь.
Особлива перевага мережі lіfe:) у наданні ковенгертної системи зв’язку. Це дає змогу клієнту мати гнучку можливість змінювати свій вид підключення —з умов договору на передплачене обслуговування або навпаки — відповідно до потреб користувача. lіfe:) пропонує розмаїття інноваційних мобільних послуг, які є новими для нашого ринку. Приміром, є одна з послуг, яка дає можливість клієнтам отримувати відео MMS з телефоном без відеофункцій. Інша — отримувати повідомлення на екран свого мобільника з інформацією про баланс на своєму рахунку після кожного дзвінка, відправлення SMS чи MMS. lіfe:) пропонує єдиний пароль, який надає доступ до всіх послуг, легший засіб отримання автоматичних настройок MMS, WAP та Інтернет (через головне меню USSD така функція поширюється на більш як 180 моделей телефонів). Також введена послуга інформування про пропущений дзвінок. Клієнту надсилається SMS-інформація про дзвінки, коли його телефон був відключений або перебував поза зоною досяжності. До речі, клієнт може також поділитися з друзями своїм балансом за допомогою Суперпароля і т. д. Хіба життя не стане цікавішим?
Вже сьогодні ті клієнти, які до 15 березня 2005 року придбають стартовий пакет вартістю 30 гривень (з них 5 гривень автоматично зараховуються на рахунок клієнта), протягом трьох місяців щомісячно безоплатно отримуватимуть 500 хвилин + 500 SMS + 500 MMS. Такі хвилини, SMS, MMS можуть використовуватись для спілкування в мережі lіfe:). Новий оператор до 30 квітня 2005 року не пропонує плати за з’єднання. До цієї ж дати за кожні 5 хвилин вхідних дзвінків з мобільних телефонів інших операторів GSM, клієнти lіfe:) отримуватимуть на свій бонусний рахунок одну додаткову гривню. Вони також одержуватимуть бонуси за поповнення своїх рахунків. Чим більша сума поповнення рахунку, тим більший бонус.
Для жителів семи найбільших міст України — Києва, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Сімферополя та Львова життя вже стало цікавішим, вони вже насолоджуються зручностями та перевагами lіfe:). До кінця року новий оператор покриє своєю мережею всі головні міста та автомагістралі країни. Інформаційно-сервісний центр мережі lіfe:) працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
А тепер про розцінки: SMS — 0,25 грн., MMS — 0,75 грн., вихідний дзвінок по Україні — 1,2 гривні за хвилину. Особливо привабливі умови для абонентів усередині мережі. Приміром, клієнти «чудової трійки» спілкуються за трьома обраними номерами між собою за 0,1 гривні за хвилину, SMS, MMS. Хіба життя не стане цікавішим?
Наша довІдка. Компанія «Turksell» — провідний телекомунікаційний оператор Туреччини, послугами якого користуються 23,4 мільйона абонентів, який входить у першу п’ятірку європейських операторів мереж GSM за кількістю клієнтів. Головні акціонери «Turksell» — турецька корпорація «Cukurova Holdіng» та скандинавська компанія «TelіaSonera». Скандинавський акціонер «Turksell» компанія «TelіaSonera» є найбільшим оператором мобільного зв’язку в Швеції, Фінляндії та країнах Балтії, другим за величиною оператором у Норвегії та четвертим — у Данії. Вона має також сильні позиції в Росії, Євразії та Туреччині.
І наостанок. Фраза, винесена у заголовок цього матеріалу, є корпоративним слоганом lіfe:). Кольори нового оператора мобільного зв’язку — червоний та білий. Білий означає простоту та прозорість, а червоний — динамічність та інноваційність. З приходом на наш ринок мобільних комунікацій lіfe:) відкривається нова сторінка у щоденному житті українців.