Футбол. Уже за тиждень збірна України гратиме дуже складний матч у Тирані проти албанців. Тому увага до нашої команди особлива. А кожна втрата сприймається особливо боляче. Зрозуміло, що всіх нас засмутила ситуація з Андрієм Шевченком, котрий зазнав серйозної травми гомілкового суглоба наприкінці першого тайму домашнього поєдинку «Мілана» проти «Болоньї» (Серія А). «Приголубив» нашого Андрія оборонець суперника Алесандро Гамберіні.
А що лікарі? Вони схильні до двох варіантів розгортання подій. За одним передбачається, що Шевченко відновиться не раніш як через два тижні. Шви на рвану рану лікарі не накладали. Варіант другий. Медики, котрі оглянули Шевченка, дали тренерам надію, що нападник швидко відновиться і навіть зможе вийти на поле вже шостого лютого проти римського «Лаціо».
Цікаво, що матч української збірної в календарі офіційних матчів ФІФА та УЄФА не значиться. Тому Блохін зможе розраховувати на Шевченка, за умови якщо той відновиться, лише за 48 годин до зустрічі з командою Албанії. Однак пан Блохін у розмові з кореспондентом «Голосу України» заявив, що наполягатиме на вчасному прибутті Андрія до збірної (за 72 години до зустрічі)...