У рамках проекту «Разом пишемо історію Севастополя» готується другий номер журналу «Город-герой Севастополь. Неизвестные страницы», присвяченого 60-річчю Перемоги. Перший номер вийшов торік, отримав живий відгук у містах-героях СНД, де його розповсюджували. Якщо перший номер мав 32 сторінки, то у другому буде до 150. Серед авторів не лише журналісти. Тут будуть і спогади захисників Севастополя — доки люди ще живі, треба встигнути записати історії їхніх доль для нащадків. Про те, що це потрібно нашим дітям, свідчать і роботи школярів—переможців літературно-історичного конкурсу імені письменника Геннадія Черкашина «Честь имею жить в Севастополе». Вони увійдуть до другої частини журналу.
«Про цих дітей ніхто вже не скаже, що вони Івани безрідні, — каже директор севастопольської агенції «Паритет-інформ» Наталя Гарматій. — Ми можемо пишатися дітьми, котрі записують і творчо опрацьовують спогади очевидців війни». А їх усе менше: Наталя Вікторівна розповіла, як не вдалася зустріч з цікавою людиною, колишнім курсантом-нахімовцем, учасником оборони. «Ми просто не встигли — людина пішла з життя. Тому треба поспішати».
Наклад журналу дуже залежить від того, скільки грошей вдасться зібрати, адже коштів з міськбюджету явно недосить. Тому агенція «Паритет-інформ» вдячно приймає як спогади учасників оборони й визволення Севастополя, так і фінансову підтримку.

Севастополь.