Третій день розгляду скарги В. Януковича розпочався з відхилення прохання його представника про виступ, оскільки свій час для виступів сторона Януковича вже вичерпала. Суд одразу почав заслуховувати пояснення представників ЦВК, які заперечували проти всіх звинувачень. Зокрема, представник ЦВК Марина Ставнійчук заявила, що вимоги, які є предметом скарги, вже були розглянуті комісією, по ним були прийняті рішення і у зв’язку з цим вони не можуть бути розглянуті повторно. Також наголошувалося, що в період після виборів Президента представники Януковича оскаржували 16 постанов, дій і випадків бездіяльності ЦВК у ВСУ, але Верховний Суд залишив всі постанови ЦВК у силі.
А інший представник ЦВК — Микола Мельник — у своїх поясненнях звернув увагу на те, що телеграми, направлені на адресу ЦВК з Донецької, Луганської, Херсонської, Дніпропетровської, Одеської областей та Севастополя, про порушення під час переголосування другого туру були недійсними через їх фальшивість. У свою чергу, Руслан Князевич заперечив інформацію про те, що на момент оголошення ім’я переможця виборів Президента у ВСУ і ЦВК залишалися нерозглянуті скарги.
Представник В. Ющенка Микола Полудьоний, проаналізувавши пункти вимог скарги, зробив висновок, що жоден з них не має доказів. Також сторона Ющенка звертала увагу на відсутність рішень суду, які встановлювали б факти масового порушення виборчого законодавства. Далі ВСУ вивчав докази у справі та заслухав показання одного із двох свідків — членів ЦВК Юрія Донченка, який підписав постанову ЦВК про перемогу Віктора Ющенка на виборах Президента з окремою думкою. Інший свідок Райковський перебуває на лікарняному, і клопотання представників Януковича про відкладення розгляду справи, доки не буде допитано Райковського, ВСУ не задовольнив.
ВС учора, розглянувши клопотання представників В. Януковича про заборону публікувати результати виборів Президента України, залишив це клопотання без задоволення.