Футбол. 15 лютого в Барселоні з ініціативи ФІФА та Азійської конфедерації відбудеться благодійний матч з участю «зірок», кошти від якого використають на підтримку жертв цунамі та їхніх родин.
Плановано, що одну з команд на поле виведе найкращий футболіст-2004 за версією ФІФА, нападник збірної Бразилії та каталонської «Барселони» Роналдіньо. Цим складом керуватимуть Карлос Альберто Парейра (Бразилія) та Франк Райкаард (Нідерланди).
Капітаном іншої зіркової збірної, найімовірніше, стане володар «Золотого м’яча-2004» (найкращому футболісту Європи) за версією «Франс футбол» Андрій Шевченко (Україна, ФК «Мілан»). Імена наставників цього колективу — Марчелло Ліппі (Італія) та Арсен Венгер (Франція). Федерації футболу Австрії, Туреччини, Індії, Німеччини, Австралії, Іспанії, Греції, Португалії оперативно повідомили, що підтримують благодійницький матч у Барселоні. Не забаряться вчинити так само й інші національні футбольні штаби.
З УЄФА надійшло повідомлення про направлення півтора мільйона доларів до фонду солідарності, створеного ФІФА, і такої само суми — до Міжнародного комітету Червоного Хреста.