Велоспорт. Саме такої думки про 25-річного українського спортовця Ярослава Поповича шеф команди «Дискавері ченел», бельгієць Йоган Брюнеєль. «Попович — унікальний гонщик, мати якого у своїх лавах було б щастям для провідних команд світу. Бачу в ньому великі перспективи і його славні перемоги. Наважусь навіть дати прогноз: Попович — майбутній чемпіон «Тур де Франс».
Урочиста презентація команди «Дискавері ченел» (форми, велосипедів тощо) відбулася у Сільвер Спрінг (штат Меріленд). Цей колектив став правонаступником знаменитої команди «U. S. postal», представники якої торік виграли 33 перегони, у тому числі й «Тур де Франс».
Тепер у складі «Дискавері ченел» —найінтернаціональнішого гурту у світі велоспорту —представники 15 країн. Окрім наших спортовців Поповича і Володимира Білеки, тут ще 26 гонщиків. Як відомо, легендарний учасник цієї команди американець Ленс Армстронг нинішній сезон пропускає. Але наступного має намір повернутися. Перший старт для «Дискавері ченел» нинішнього року відбудеться вже незабаром у перегонах «Тур Малайзії».