Питання про те, хто з футболістів київського «Динамо» вирушить до Москви на турнір Кубка Співдружності, хвилює не тільки шанувальників клубу. Непросте завдання поставлено перед заслуженим майстром спорту Володимиром Онищенком, який очолить колектив на іграх у столиці Російської Федерації.
Якщо відверто, то Володимирові Івановичу не позаздриш. Міркуйте самі. 25 динамівців на чолі з Йожефом Сабо в ці дні проводять тренувальний збір у ОАЕ.
Ще четверо — Алієв, Романчук, Воробей і Яцина, котрі уже випробували себе в основному складі, відбули до Катару на міжнародний турнір (завершиться 26 січня) у складі молодіжної збірної України.
Отож і мусить Онищенко з 18—19-літніх хлопців, до яких, можливо, приєднаються досвідчені Олександр Головко, Олександр Хацкевич і Юрій Дмитрулін (як мовиться, з миру по нитці), створити ансамбль для московських виступів. І неодмінно зіграти гідно. Адже перед київськими динамівцями, хоч би в якому складі вони грали, завжди стоїть одне завдання — перемогти! Та, чесно кажучи, зробити цього разу киянам це буде дуже складно.
Нагадаємо, що чемпіон України цього разу на першому етапі (стартує 15 січня) Кубка Співдружності не грає. А разом з московським «Локомотивом» долучиться до боротьби з півфіналів (21 січня). Фінал турніру відбудеться 23 січня.