Футбол. Кубок УЄФА. Стали відомі точні дати, коли українські клуби зіграють матчі 1/16 фіналу. Донецький «Шахтар» вдома зустрінеться з німецьким «Шальке-04» 16 лютого. Цього ж дня дніпропетровський «Дніпро» у Белграді (Сербія) зіграє з місцевим «Партизаном». Київське «Динамо» з іспанським «Вільярреалом» поміряється силами 17 лютого. Як уже повідомляв «Голос України», цей матч відбуватиметься не на НСК «Олімпійський», а на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Зустрічі у відповідь призначено на 24 лютого.
Дніпропетровський «Дніпро», як відомо, перебуває на тренувальному зборі в Туреччині. Там підопічні Євгена Кучеревського в один день двома складами провели контрольні поєдинки. Перший проти казанського «Рубіна» завершився внічию — 2:2 (м’ячі у дніпрян забили колишні динамівці Бідненко та Корниленко). Другий матч проти волгоградського «Ротора» дніпропетровці виграли — 2:0 (Назаренко, Мелащенко).
Наступними суперниками «Дніпра» в контрольних зустрічах стануть німецьке «Динамо» з Дрездена та російський «Сатурн» (Раменське). Матчі заплановано на п’ятницю.