Віктор Петрович, 67 років, пенсіонер:
— У нашому віці сподіватися на краще не доводиться. Головне, щоб надбавки до пенсії не зняли. Щодо іншого, то в мене великі сумніви, що нова влада перейматиметься нашими проблемами більше, ніж попередники.
Ганна Сергіївна, 48 років, бухгалтер:
— Сподіваюся, жити стане легше. У команді Ющенка достатньо грамотних фахівців і чесних людей. Впевнена, потенціал нашої країни дає змогу забезпечити гідне життя всім громадянам.
Андрій, 35 років, офіцер ЗС:
— Чого очікувати, не знаю. Якщо новий президент виконає свої передвиборні обіцянки, можливо, життя поліпшиться. Аби він про них не забув. Зокрема, про соціальні гарантії військовослужбовцям і про виведення наших хлопців з Іраку.
Ярослав, 23 роки, робітник:
— Я очікую збільшення зарплати, з пенсіями повинні питання вирішити — у моїх батьків вони просто смішні. Але передусім важливо, щоб держава зайнялася захистом бідних, а не прикривала олігархів.
Тетяна, 33 роки, економіст:
— Позитивні зрушення відбудуться не раніше другої половини року. Новій владі потрібен час для ліквідації наслідків, м’яко кажучи, некомпетентної політики останнього уряду. А на початку може навіть спостерігатися погіршення.