Футбол. Другого дня 2005 року, відгулявши місячну відпустку, футболісти і тренери «Дніпра» зібралися на заміській базі клубу в мальовничому Придніпровську. І приступили до підготовки до другої половини сезону.
Сплановану заздалегідь роботу розпочали воротарі: Микола Медін, Артем Куслій, В’ячеслав Кернозенко, Анатолій Пилипенко; оборонці — Олександр Поклонський, Андрій Русол, Володимир Єзерський, Олександр Радченко, Олександр Грицай, Сергій Матюхін, В’ячеслав Шевчук, В’ячеслав Сердюк; півоборонці — Дмитро Михайленко, Олег Шелаєв, Віталій Лисицький, Руслан Бідненко, Сергій Назаренко, Олександр Рикун, Руслан Ротань, Дмитро Семочко, Денис Андрієнко, Костянтин Кравченко; нападники — Олег Венглинський, Олександр Мелащенко, Руслан Костишин, Олександр Попович, Сергій Корниленко.
Як ви помітили, з’явилися нові імена. Це насамперед Бідненко (вже підписав контракт) та Корниленко з київського «Динамо». Попович повернувся з оренди у «Кривбасі» і знову спробує закріпитися в основному складі «Дніпра». В «основі» пробують сили «дублери» Пилипенко і Сердюк. Найімовірніше, залишиться у «Дніпрі» до літа виставлений на трансфер Поклонський. Роман Максим’юк уже підшукує для себе новий клуб.
Довго вдома дніпряни не затрималися. Вчора вони вилетіли до турецької Анталії, де на середземноморських берегах проведуть перший тренувальний збір.