Заповітна мрія обох братів Кличків — удвох стати чемпіонами світу: Віталію — захистити своє звання, а Володимиру — завоювати. А сьогодні, коли не брати до уваги їхні досягнення у спорті, можна сказати, що вони вже переможці: старший брат — щасливий батько, а молодший — справді найжаданіший наречений для українських дівчат.
На зустрічі журналістів брати Клички були в доброму гуморі. Спілкуватися із зірками рингу було просто задоволення. Зарубіжні журналісти теж не були обділені увагою: Клички вільно говорили російською, українською, англійською, німецькою...
Ми дізналися про те, що донечку Віталія звати Ліза, а незабаром його дружина має народити третю дитину, чого Кличко чекає з нетерпінням.
— А його старший син, якому лише чотири роки, нещодавно став чемпіоном з карате! — з гордістю каже Володя. — Як дядько я дуже цим пишаюся!
— Ти, як дядько, надто багато подорожуєш, — смикає спортсмена старший брат, — не з карате, а з теквондо!
Й обидва почали сміятися.
Батьки українських спортсменів дуже хочуть, щоб і Володимир знайшов собі пару, але в нього тепер, на жаль, геть немає часу на сім’ю та особисте життя. Хоча він і сам сподівається зустріти жінку, з якою йому хотілося б проводити весь свій вільний час. Зріст і колір волосся обранки, за словами знаменитого боксера, не матиме жодного значення. Тож «чемпіон жіночих сердець» у пошуку.