Яскравий карнавал, багато смачного, запальні танці. Красиві вбрання, оригінальні витівки і щасливі посмішки — згадка про них ще довго зігріватиме нас... От таке свято влаштував «Голос України» для малечі.
Діти, онуки і правнуки працівників редакції зустріли Новий рік у кращих традиціях: з красунею-ялинкою, червонощоким щедрим Дідом та жартівницею Зимою. А нащадки журналістської братії перетворилися на казкових персонажів — Вовченя, Мальвіну, Циганочку, Сову, Лисичку та інших. Був навіть солдат спецпризначення — метр з картузом на зріст.
І важко відповісти, хто в той день відпочив краще: герої дня — діти чи дорослі, котрі щосили аплодували і пишалися юними артистами. А пишатися було ким. Малюки перемагали в числених змаганнях, танцювали «Дикі танці» (до речі, і Діда навчили новомодним па), декламували вірші й співали. «Талановиті батьки — талановиті діти!», — схвально кивав головою Дід Мороз і обдаровував різноманітними іграшками та солодкими презентами кожного учасника кожного конкурсу.
Але гості з далекої Лапландії мало на підлогу не впали, коли одна з дівчат — десятирічна Тетянка — прочитала складену нею байку. І весь зал дружно підхопив, коли шестирічна Миланочка дзвінким голосом заспівала «Ще не вмерла Україна»...
Підспівувала та плескала в долоні Юлія ПОТАПЕНКО.