Телефони ветеранам

Крим. У Верховній Раді автономії вручено 150 мобільних і стаціонарних телефонів ветеранам Другої світової війни. Повідомлено також, що до 60-річчя Перемоги всіх 1048 учасників бойових дій, котрі перебувають на обліку на встановлення телефонів, буде ними забезпечено, повідомляє наш власний кореспондент Віктор ХОМЕНКО.
Лісам не зашкодять
Івано-Франківська область.  Новорічні святкування не завдадуть шкоди карпатським лісам. Для цього, повідомили в обласному управлінні лісового господарства, ялинки на продаж держлісгоспи заготовлятимуть лише у відведених для цього місцях. Їх зрубують у розсадниках, у смугах біля електропередач, газо- та нафтопроводів тощо. Аж до Різдва ліси пильно охоронятимуть. На допомогу працівникам лісової охорони прийшли міліціонери, представники громадських організацій, позаштатні природоохоронні інспектори. А приклад дбайливого ставлення до природи показує івано-франківська мерія: уже кілька років поспіль у місті прикрашають «живі» ялинки, які ростуть на площі біля міської ратуші, повідомляє наш власний кореспондент Дарина НАЗАРЧУК.
«Різдвяні передзвони»в космічному антуражі
Житомир. «Різдвяні гімни» староанглійською мовою та в перекладі українською прозвучали під час концерту, що відбувся в Житомирському музеї космонавтики імені Сергія Корольова. Цьогорічну програму під назвою «Різдвяні передзвони» підготували жіночий хор та ансамбль училища культури і мистецтв імені Івана Огієнка. В музеї лунали також українські щедрівки, колядки, твори сучасних композиторів. У репертуарі колективу є пісні німецькою, російською та латинською мовами, повідомляє наш власний кореспондент  Олексій КАВУН.
По покупки —до «Родини»
Тернопіль. Більш як 500 тернопільців отримали роботу у гіпермаркеті «Родина», який днями гостинно відчинив двері в обласному центрі. Площа найбільшого в області торговельного закладу — 16 тисяч кв. м. Зведено його лише за півтора року. У «Родині» можна отоваритися продовольчими і промисловими товарами, повідомляє наш власний кореспондент  Любов ЛЕВИЦЬКА.
Навігатор для інвалідів
Рівне. Доступ інвалідам до мережі Інтернет за сприяння посольства США в Україні та Рівненського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів відкрила обласна наукова бібліотека. Бюлетень Іnva. net, створений працівниками книгозбірні, поширюється на паперових та електронних носіях для людей з фізичними вадами з віддалених населених пунктів, повідомляє наш власний кореспондент Олександра ЮРКОВА.