Десь із 20 молодих людей, котрі хотіли провести акцію на знак солідарності з Віктором Ющенком, було затримано у Мінську в сквері Янки Купали. У правоохоронних органах повідомили, що затриманих доставлено до столичного відділення міліції для встановлення особи. У міліції відмовилися уточнити, представників яких партій чи рухів було затримано і з яких причин, повідомляє «Кореспондент. нет».
Кубок революції
розіграли любителі шашок у Кам’янці-Подільському на Хмельниччині, присвятивши його перемозі Віктора Ющенка на виборах Президента України. Турнір був велелюдним, за участю спортсменів різного віку, починаючи від десяти років. Директор недавно відкритого стильного кафе «Гунська криниця» Геннадій Яворський запросив учасників скористатися затишним залом цієї установи, а підприємці Анатолій Паладійчук, Віктор Паньков, Володимир Вишневський та колектив магазину «Жанна» подбали про призи.
Загалом у місті бережуть і примножують традиції відомих земляків-шахістів Штейна, Фінкеля. Тут започатковано всеукраїнські та міжнародні турніри, особливо популярний — «Стара фортеця».
 
Хмельницька область.