Чернігів
Кількість скарг, розглянутих місцевими судами, була вдвічі менша, ніж під час голосування 31 жовтня. Найпоширеніше порушення, виявлене спостерігачами, — видача бюлетенів на сільських дільницях без паспортів.
Кіровоград
На відміну від попереднього голосування, значних порушень на виборчих дільницях не спостерігалося.
Донецьк
Члени комісій та спостерігачі із західних областей, які прибули до Донецька вночі, зранку не змогли стати до роботи через відсутність посвідчень. У 48-му виборчому окрузі зникли довірена особа кандидата у Президенти В. Ющенка Дмитро Авілов та член дільничної комісії Максим Сударкін. За даними штабу В. Януковича, п’ятеро літніх людей померли на виборчих дільницях. А на дільниці, розташованій у школі № 141 Донецька, жінка народила дитину. Хлопчика назвали Віктором.
Луганськ
Деяких інвалідів заносили на виборчі дільниці на руках, оскільки вони пізно дізналися, що їм дозволено проголосувати вдома. Однак здебільшого з-поміж інвалідів змогли взяти участь у виборах лише ті, хто пересувається сам.
Тернопіль
Представники В. Януковича масово відмовлялися брати участь у роботі виборчих комісій, особливо у селах. Частково цю проблему вдалося вирішити за рахунок приїжджих із східних областей. Спостерігачі фіксували незначні порушення: подекуди забули зняти агітацію, приходили голосувати з помаранчевою символікою.
Одеса
У судах спостерігалися великі черги тих, хто не знайшов своїх прізвищ у списках виборців. Подекуди бюлетенів на дільниці завезли менше, ніж значилося виборців у списках. А на дільниці № 25 у місті Балті виявили «зайві», приховані бюлетені, де вже стояли помітки навпроти прізвища одного з кандидатів. Справу передано до прокуратури.
Миколаїв
Кількість бажаючих проголосувати вдома, порівняно з другим туром виборів, зменшилася майже у 100 разів. На кожній дільниці було лише по 5—10 таких заяв.
Черкаси
У деяких селах міжнародних спостерігачів було більше, ніж членів виборчих комісій. Більшість спеціальних закритих закладів області, котрі в першому турі проголосували за В. Януковича, тепер віддали перевагу В. Ющенку.
За повідомленнями власних кореспондентів.