Будьте готові до несподіванок. Робіть один одному приємні сюрпризи, тільки не перестарайтеся.
ОВЕН. Ви можете отримати на Новий рік матеріальну винагороду від начальства або подарунки від батьків. Обговоріть з персоналом поточні завдання — це дасть змогу вдало їх вирішити і поліпшить ваше службове становище. Через дискусії, як, з ким і де зустріти Новий рік, можлива суперечка з друзями. Вас особливо прикрасить одяг з м’якої тканини, що переливається від жовто-золотистих до помаранчево-коричневих тонів.
ТЕЛЕЦЬ. Використайте передноворічні дні для зміцнення свого авторитету або популярності. Це можна зробити завдяки своїм знанням і можливостям вчасно отримувати потрібну інформацію. Хороший час для проведення реклами і організації виставки за кордоном. Перли, місячний камінь або корал в оправі зі срібла або платини додасть вашому вбранню романтичного відтінку.
БЛИЗНЮКИ. Можливо, ви нарешті перед Новим роком надихнетеся, знайдете сили, щоб зайнятися своїм здоров’ям або зовнішністю. Якщо мали намір святкувати Новий рік вдома і запросити гостей, вам необхідно продумати інтер’єр, щоб створити романтичну і святкову обстановку. У новорічну ніч рекомендуємо прикраси з гранату, вони будуть вашими амулетами багатства й любові.
РАК. Через об’єктивні обставини ви можете на деякий час розлучитися з чоловіком або партнером по бізнесу, добре, якщо причина буде пов’язана із спільною справою. Вас чекають цікаві новорічні зустрічі або знайомства. Вони можуть перерости в романтичні стосунки, якщо ви того побажаєте. Організуйте в суботу або неділю новорічну ялинку для дітей. Вашими талісманами в новорічну ніч будуть вироби з агату, сердоліку й малахіту. 
ЛЕВ. Цей тиждень сприятливий для того, щоб в неформальній обстановці з’ясувати коло своїх безпосередніх службових обов’язків. Звичайно, було б непогано все оформити, але це можна зробити і пізніше. Можливо, вам доведеться витратитися на купівлю прикрас для дому і новорічної ялинки. Аби не залишали любов і щастя, використайте у вечірньому новорічному вбранні прикраси з корунду, рубінів, сапфірів.
ДІВА. Якщо прагнете закріпити свій успіх у романтичних стосунках, варто скористатися цим тижнем і якомога більше спілкуватися з коханою людиною. Ви випромінюватимете шарм і чарівливість. Вдягніть на святкування прикраси з аметисту, гірського кришталю або рожевого кварцу.
ТЕРЕЗИ. Ви отримаєте приємну звістку про розв’язання фінансових питань. Якщо вже є варіант для укладання угоди про купівлю або продаж нерухомості, зможете її укласти. Якщо немає, придбайте для дому щось дороге, це може бути подарунок дружині (чоловіку) до Нового року. Ваші прикраси в новорічну ніч — ювелірні вироби з бірюзи або лазуриту, оправлені білим металом.
СКОРПІОН. Ви будете на новорічні свята чарівні, і все, хоч би що ви сказали, сприйматиметься позитивно. Завдяки своїй привабливості можете багато чого домогтися, спілкуючись з оточуючими. Будь-які короткі поїздки і контакти будуть вигідні, далекі поїздки або поїздки за кордон можуть не відбутися. Зустрічайте Новий рік в колі друзів. Вашим талісманом любові та щастя в новорічну ніч буде діамант.
СТРІЛЕЦЬ. Більшість контактів, зустрічей або поїздок принесуть вам користь, а може, навіть реальний матеріальний зиск. Якщо планували дорогу поїздку на Новий рік, у вас на цьому тижні можуть з’явитися гроші для її здійснення. Чекайте на свята заохочення від начальства. Ваші камені і мінерали: опал, онікс, сардонікс або халцедон.
КОЗЕРІГ. Активність може принести нові перспективи та можливості. На Новорічні свята вас чекають цікаві знайомства, можливо, навіть з іноземцями. Проблемними можуть бути стосунки в сім’ї, будьте поблажливі, намагайтеся не сваритися. Вибираючи прикраси до свого новорічного плаття, віддайте перевагу виробам з олександритом, гіацинтом або хризоберилом.
ВОДОЛІЙ. Перед Новим роком побудьте трохи на самоті, щоб мати змогу подумати про минуле й майбутнє, помріяти. Аби не було перевантажень і перенапруження і як наслідок — проблем із здоров’ям, вам корисно більшу частину вихідних провести відпочиваючи і набираючися сил.

РИБИ. Привітайте своїх знайомих, особливо тих, хто далеко, з Новим роком, це допоможе налагодити з ними стосунки. У новорічні свята ви можете навколо себе об’єднати однодумців або друзів, навіть створити неофіційний клуб. Любов і щастя в новорічну ніч вам допоможуть зберегти прикраси з нефриту або чорного бурштину.