Новий закон про вибори Президента дає можливість усім громадянам України взяти участь у переголосуванні й підтримати своє прагнення до побудови вільної держави. В цьому переконаний кандидат на найвищу посаду Віктор Ющенко.
Виступаючи на столичному майдані Незалежності , він наголосив, що ніколи не ділитиме людей на тих, хто голосував за нього, і тих, хто голосував проти. До того ж ні Віктор Ющенко, ні його соратники за жодних умов не розглядають участь Віктора Януковича в команді нової влади. Однак, за словами лідера «Нашої України», це не означає, що між двома командами не буде переговорів. Такий діалог має стосуватися майбутнього України, формування здорових відносин між різними політичними силами та оптимізації політичної ситуації в країні.
В. Ющенко також переконаний, що після президентських виборів у парламенті буде офіційно оформлена нова пропрезидентська більшість.
2004-й став роком України у світі, підсумував кандидат. Бо був відзначений перемогами українських спортсменів і співаків на міжнародних аренах та «помаранчевою революцією». І після останніх подій світ новими очима подивився на нашу країну.