26 грудня 2004 року відбудеться переголосування другого туру виборів Президента України. Це важлива суспільно-політична подія не лише в житті країни. До неї прикута увага всієї світової спільноти.
Забезпечивши у правовому полі прозорі та демократичні вибори, Україна відчутно наблизиться до цивілізованих демократичних стандартів, до створення ефективного громадянського суспільства.
У нинішній ситуації Народна аграрна партія України основними суспільно-політичними вимогами вважає дотримання конструктивної солідарності, толерантності та виваженості у стосунках між усіма політичними силами та громадськими організаціями заради збереження єдності і спокою у суспільстві, цілісності та соборності країни.
Наше основне і спільне завдання — домогтися чіткого використання усіх основних принципів і положень виборчого процесу, створити всі умови для відкритих і чесних виборів, для безперешкодного голосування на кожній виборчій дільниці, забезпечення вільного волевиявлення кожним виборцем.
Ми звертаємося до всіх політичних та громадських структур, до всіх виборців організувати всесторонній громадський контроль за ходом виборів, забезпечити прозорість і гласність виборчого процесу, тісну співпрацю з вітчизняними та зарубіжними спостерігачами. Ми спільно маємо поставити заслін будь-яким проявам фальсифікації, халатності, бездіяльності незалежно від того, хто їх безпосередньо чинить чи потурає цьому.
Народна аграрна партія України звертається також до кандидатів у Президенти і висловлює впевнення у тому, що переможець виборів консолідує суспільство на засадах верховенства права, гуманізму та моральності, демократизму та солідарності, громадянських та національних інтересів народу. Ми також свідомі того, що не буде допущено будь-яких проявів недоброзичливості, політичного переслідування, а чи зведення рахунків лише на тій основі, що та або та політична чи громадська організація підтримували на виборах іншого кандидата у Президенти України.
Народна аграрна партія України звертається до кожного виборця: прийдіть на виборчі дільниці і скористайтеся своїм конституційним правом, виконайте свій громадянський обов’язок, зробіть свій моральний вибір. Ми віримо у вашу мудрість!
Слава Україні!


Народна аграрна партія України.