Теледебати, переконаний шеф-редактор журналу «Політична думка» Володимир Полохало, не вплинуть на результати переголосування другого туру президентських виборів. «Ми побачили зіткнення двох позицій, двох типів політичних культур. Янукович продемонстрував російську школу розуміння політики не як мистецтва, а як ремесла й російську школу маніпулювання суспільною думкою», — сказав Полохало. А Ющенко, на його переконання, «демонстрував західні зразки полеміки, західні зразки діалогу й політичної культури. Зіштовхнулися представники двох виборів — європейського й євразійського».
А представники штабів вважають, що перемогу здобув саме їхній кандидат. Так, співголова коаліції «Сила народу» Юлія Тимошенко заявила, що теледебати між кандидатами в президенти Віктором Ющенком та Віктором Януковичем закінчилися перемогою першого. На її думку, кожне питання з боку Ющенка відправляло його опонента в нокдаун. Вона порівняла дебати з поєдинком Віталія Кличка з Денні Вільямсом і зауважила, що «за правилами боксу рефері мав би зупинити бій вже після третього питання». Янукович, за її словами, фактично не відповів на жодне запитання.
Водночас керівник центрального штабу Януковича Тарас Чорновіл заявив журналістам, що він задоволений теледебатами, під час яких Янукович себе продемонстрував зрілим політиком. «Янукович виграв не лише дебати, він виграв набагато більше — ситуацію для збереження єдності України», — зазначив народний депутат. А представник Януковича у Центральній виборчій комісії Нестор Шуфрич також упевнений, що лідером дебатів був Янукович. «Він виступив з ідеєю єдності держави, незважаючи на те, що в нього вкрали перемогу», — резюмував парламентарій.
Однак, незважаючи на розходження в оцінках, усі погоджуються, що дебати були напруженішими — на відміну від попередніх, коли не можна було задавати запитань.