Романтичний настрій допоможе поліпшити стосунки з близькими і дорогими вам людьми.
ОВЕН. Використайте цей час для встановлення і зміцнення зв’язків між людьми, чиї погляди на життя відмінні від ваших. Цього тижня ви будете в захоплені від когось, хто приїхав здалеку чи з-за кордону. Вам можуть запропонувати вступити до якогось клубу чи товариства однодумців. 
ТЕЛЕЦЬ. Ви стикатиметеся з дивними речами, незвичайними людьми і життєвими ситуаціями. Можете укласти вигідну й перспективну угоду з керівництвом чи впливовою людиною, отримати кредит або спонсорську підтримку. Поліпшення добробуту чекайте й від чоловіка (дружини). В інтимних стосунках — суцільні почуття та емоції. Після невеликих випробувань ваші взаємини (і любовні, й ділові) набудуть нового значення. 
БЛИЗНЮКИ. Цього тижня попіклуйтеся про когось, будьте щедрими на вияви ніжності й любові до дорогих вам людей. Якщо самотні, не сидіть удома, намагайтеся зав’язати якомога більше знайомств, надто з особами протилежної статі. Ваша привабливість і готовність слухати інших, йти на поступки заради добрих стосунків зробить вас дуже популярним. 
РАК. Ваші близькі цього тижня купатимуться у вашій турботі, увазі. Ви здатні зробити щось значуще, щоб виявити свою прихильність. Але й самі будете оточені симпатією друзів і колег. Можливо, навіть отримаєте коштовного або оригінального подарунка. Наприклад, цуценя або кошеня. 
ЛЕВ. Ви зараз налаштовані романтично: схильні ідеалізувати оточення, прагнете задоволень і готові до відкритого вияву своїх почуттів. І саме тому зможете поліпшити стосунки з дітьми і коханими. У деяких Левів і Левиць з’явиться можливість романтичного знайомства. 
ДІВА. Удома, в родинному колі вам буде затишно, як ніколи. Буде й відповідний настрій, щоб зайнятися не просто наведенням порядку вдома, а й створенням більшого комфорту. Використайте тиждень для того, щоб оздоровитися, почистити організм, скорегувати режим дня. Завітайте в басейн. Цього тижня вас особливо хвилюватиме все, що пов’язане з особистим життям, почуттями і захопленнями. 
ТЕРЕЗИ. Зросте інтерес до інтелектуальних і культурних заходів. Буде можливість познайомитися з цікавими людьми. Ви будете товариські, делікатні та ввічливі, як ніколи. Це допоможе зміцнити стосунки з рідними й сусідами. Особливо вас здивують співробітники. Використайте цей тиждень для захоплюючих подорожей, а також нововведень у домашньому інтер’єрі.
СКОРПІОН. Цього тижня ви заробите гроші чи отримаєте винагороду. І миттєво витратите їх на щось приємне для дому й подарунки для сім’ї. Не забудьте також підтримати матеріально батьків і рідних чоловіка (дружини). Організуйте сімейну вечерю. Заплануйте щось оригінальне. А якщо ви ще не зустріли свою половинку, — мерщій з дому: опинитеся в центрі бурхливих подій та інтриг. 
СТРІЛЕЦЬ. Ви житимете в злагоді з усіма, будете контактними, компромісними і дуже симпатичними для оточення. Вам також ітимуть назустріч, допомагатимуть, робитимуть подарунки й сюрпризи. Скориставшись порадою жінки, наприкінці тижня ви зможете вдало вкласти гроші. Згадайте про батьків: зараз вони особливо чекають від вас вістей і підтримки.
КОЗЕРІГ. Цього тижня ви віддасте перевагу тиші та спокою на самоті. Особисті та ділові контакти краще не афішувати, любовні інтриги — приховувати. Адже саме звідти можливий прибуток. Через відчуття невпевненості ви не демонструватимете своїх почуттів. А даремно. Оточення вважає, що ви неординарна й вельми приваблива особистість.
ВОДОЛІЙ. Гарний час для тих, хто мріє про тишу і спокій, щоб обдумати свої внутрішні проблеми... і позбутися їх. Навідається до вас і ностальгія за минулим коханням. Але це скоро мине. Адже завдяки вашій товариськості та привабливості на вас чекає знайомство з близькими по духу людьми. 
РИБИ. Вас чекає успіх на професійному поприщі не в останню чергу завдяки дружнім стосункам та покровительству начальства. Замовлене за вас слівце буде дуже вчасним. Цього тижня будете задоволені своїми дітьми та приємним сюрпризом від родичів. Несподівано ваше особисте життя стане тісно пов’язаним з життям колективу.