Сердечно вітаю вартових правопорядку з професійним святом — Днем міліції
Правоохоронець — високе звання. Воно зобов’язує вірно служити Батьківщині і своєму народові, неухильно дотримуватися Конституції і законів України, рішуче захищати від протиправних посягань на життя, здоров’я, права, свободи, честь і гідність громадян, інтереси суспільства і держави.
Люди люблять і шанують вас за мужність, готовність прийти на допомогу в найкритичніші хвилини, заступити шлях злу. Авторитет міліції вибудовується із крупиць добра, ваших сміливих вчинків, а нерідко й самопожертви. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто відвів біду ціною власного життя. Ми складаємо шану ветеранам органів внутрішніх справ, які і сьогодні в строю, власним прикладом вчать молодих гідно продовжувати їхню справу.
Повагу викликають стійкість, витримка працівників міліції, їх уміння знайти спільну мову з людьми в ситуації, що склалася у зв’язку з виборами Президента України. Суспільство високо цінує вашу позицію, завдяки якій збережено громадянський мир і спокій. Немає сумніву, що ви і далі твердо стоятимете на варті закону, чесно і професійно виконуватимете вимоги присяги на вірність українському народові.
Вітаю зі святом ваших матерів і дружин, чиї турбота, підтримка і душевне тепло допомагають людям у погонах витримувати всі випробування. Низький їм уклін за безсонні ночі, проведені в чеканні, за передчасну сивину, тепло сердець.
Бажаю особовому складу органів внутрішніх справ міцного здоров’я, щастя й добра, успіхів у службі, щирої вдячності співвітчизників за вашу працю на благо людей і України.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.