Футбол. Кубок УЄФА. Груповий раунд. 15 грудня.
Група Е. «Міддлсбро» (Англія) — «Партизан» (Сербія). 3:0. «Вільярреал» (Іспанія) — «Егалео» (Греція). 4:0. Група F. «Рейнджерс» (Шотландія) — «Осер» (Франція). 0:2. ГАК (Австрія) — «Алкмаар» (Нідерланди). 2:0. Група G. «Геренвеєн» (Нідерланди) — «Беверен» (Бельгія). 1:0. «Штутгарт» (Німеччина) — «Динамо» (Хорватія). 2:1. Група Н. «Лілль» (Франція) — «Севілья» (Іспанія). 1:0. АЄК (Греція) — «Алеманія» (Німеччина). 0:2.
Отже, до першої корзини жеребкування, котре відбудеться сьогодні, потрапили «Міддлсбро», «Алкмаар», «Штутгарт» та «Лілль». З цими командами три українські клуби в лютому не зустрінуться вже напевне. А от можливими суперниками «Динамо» і «Шахтаря» стали «Вільярреал», «Осер», «Бенфіка» і «Севілья». Не подарунок, звичайно, але це не «Реал», «Байєр», «Мілан» чи «Барселона». Грати з ними нашим цілком до снаги. До третьої корзини, з якої витягнуть можливого суперника дніпропетровцям, потрапили «Партизан», ГАК, «Геренвен» та «Алеманія.
Учора, коли це число газети було вже підписано до друку, відбулося ще вісім завершальних поєдинків у групах А, В, С і D. І серед того гурту змагунів були потенційні суперники наших.
Однак уже сьогодні о 13.00 за київським часом у місті Ньоні (Швейцарія) відбудеться жеребкування пар 1/16 розіграшу. Тож побажаймо українським клубам удачі.