14 грудня у Києві стартував автопробіг під назвою «Потяг дружби». Його мета — об’єднати Схід та Захід, зняти інформаційну блокаду з районних центрів та сіл України, захистити вибір громадян. 10-денний шлях «Потягу дружби» — 15 міст на Півночі, Сході та Півдні країни. З Києва виїздять 150 митців, фотографів, художників, музикантів, ді-джеїв, кінорежисерів...
— Наша акція — це не замовлення штабу, — наголошує ведучий «Подвійного доказу» Вахтанг Кіпіані, — митці, музиканти, вітчизняні та міжнародні журналісти, фотографи — усі ми працюємо добровільно і ні про які гроші мова не йде взагалі! Ми маємо передати людям з усієї країни Дух Майдану, і якщо донеччани сміятимуться з ролика про наколоті апельсини та американські валянки так, як сміємося ми, це буде перемога!
«Потяг дружби» зупинятиметься біля кожного районного центру, дехто подорожуватиме і по селах. Ді-джей-проекти, виставки картин арт-групи «Помаранчевий квадрат», що агітують за єдність мистецтва, краси і правди; книги, які видавництва даруватимуть місцевим бібліотекам... І скрізь сірі паркани та голі дерева будуть перетворюватися на диво: майстри графіті лишатимуть за собою яскравий слід від «Потягу дружби» у вигляді яскравого, дружнього і веселого сонечка!