У діяльності всього Українського національного комітету Міжнародної торгової палати і багатьох його регіональних представництв помітні зміни на краще. Про це заявив президент УНК МТП Володимир Щелкунов на засіданні правління комітету, яке розглядало підсумки роботи за 2004 рік. Відзначено: поліпшили роботу комісії, зокрема, з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій, якості, сертифікації, конкурентоспроможності та системного екологічного менеджменту, фармацевтики і сучасних технологій, бюро протидії комерційним злочинам тощо.

Активніше почали працювати школа бізнесу, постійно діючий третейський суд при комітеті. З його ініціативи розробляють урядову програму «Бізнес та суспільство». Розпочато створення системи рейтингової оцінки галузей національної економіки та підприємств України.

За підсумками роботи минулого року міжнародні сертифікати партнерської діяльності було вручено ЗАТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», «АсМАП України», ДАК «Хліб України» та ДП «Сімекс-Україна». Отже, вони як суб’єкти підприємницької діяльності також отримали статус надійних партнерів у внутрішніх та міжнародних господарських відносинах. Правління УНК МТП затвердило плани подальшого розвитку, міжнародного співробітництва, розглянуло інші важливі питання, спрямовані на підвищення загального іміджу комітету.

 

Київ.