Справжнім спортивним святом у Маріуполі став Кубок європейських чемпіонів із греко-римської боротьби. Шанувальники цього виду спорту давно не пам’ятають, щоб дві тисячі місць у залі Палацу ігрових видів спорту ВАТ «Азовмаш» були заповнені вщерть, як на баскетбольних матчах.
Як розповіли кореспондентові «Голосу України» у прес-центрі машинобудівного підприємства, у фіналі Кубка мали взяти участь чотири команди, однак останньої миті чемпіон Туреччини відмовився приїжджати на турнір, пославшися на політичну нестабільність в Україні. Тож на килим вийшли три учасники: спортивні клуби «Геракліс Перестреріум» (Греція), «Академія спортивних єдиноборств» (Москва) та «Азовмаш». Кубок дістався маріупольському клубові, спортсмени якого в останній зустрічі змогли вперше за кілька років здолати росіян. Отже, через десять років «Азовмаш» повернув собі звання найсильнішого клубу Європи.
— Головним поєдинком стала зустріч у вазі 84 кілограми Олександра Дарагана з Олексієм Мішиним, чемпіоном Олімпійських ігор в Афінах, — відзначив головний тренер клубу із греко-римської боротьби, олімпійський чемпіон В’ячеслав Олійник. — Тому перемога Дарагана, особливо після прикрої поразки нашого борця на Олімпіаді, принесла велике моральне задоволення. Боротьба була яскравою, хоча й дуже напруженою.
За виявлену волю до перемоги президент ВАТ Олександр Савчук пообіцяв подарувати Олександрові Дарагану автомобіль — як кращому спортсменові турніру.