Гарне дівоче тріо — групу «SMS» уже не назвеш новачком. Дівчата засяяли на музичному небокраї ще на початку року. Першим приводом, що змусив звернути увагу на трьох красунь, став кліп «Возвращаюсь».
Слова і музику написав автор та продюсер команди Олександр Яременко. Його ім’я добре відоме в музичних колах — перу цього автора належить «візитна картка» Таїсії Повалій «Панно кохання».
Слідом за першою ластівкою була презентація нової відеороботи — «В мае». Для зйомок цього кліпу запросили відомого кліпмейкера і режисера музичних новорічних фільмів Семена Горова. Відео вийшло запальним, яскравим. Можливо тому, що дія його відбувається на подіумі, а трьом дівчатам доводиться виступати одразу в кількох амплуа — і співачок, і манекенниць. До речі, під час дефіле дівчата показали себе як професійні моделі. Не дивно, що після прем’єри кліпу їм посипалися пропозиції від модельних агентств.
Після виходу в ефір третього кліпу «Любий, кохай мене...» з’явилися чутки, що «SMS» — це ще один проект Валерія Меладзе (хоча російський виконавець не співає українською мовою). Інші були схильні порівнювати тріо — Лану, Тетяну і Марину — з групою «Блестящие». А загалом, є підстави і для тих, і для інших розмов — дівчата вміють подавати себе і в музичному плані, і у візуальному. До того ж, не копіюючи сліпо жоден аналогічний гьорлз-бенд. Вони прагнуть увесь час бути різними, демонструючи глядачеві та слухачеві грані своїх талантів, котрі неможливо «підігнати» під жоден формат. І, напевно, саме тому дебютний альбом так і називається «No, формат». Його реліз очікують до Нового року.