Група грецьких адвокатів збирається подивитися новий голівудський фільм «Александр», щоб прийняти рішення про можливий судовий позов до режисера Олівера Стоуна. За словами одного з юристів, якщо у фільмі будуть сцени гомосексуальних стосунків, то адвокати домагатимуться їхнього усунення.
Гнів служителів Феміди викликаний повідомленнями про те, що у фільмі знаменитий полководець давнини Александр Македонський у виконанні голівудської зірки Коліна Фаррела поданий як бісексуал. За твердженням юристів, у жодних історичних документах таких відомостей про знаменитого полководця немає. Водночас науковий консультант, професор Оксфорда і автор відомої книги про Александра Робін Лейн Фокс дотримується протилежної думки.
Брітні залишає шоу-бізнес
На офіційному сайті Брітні Спірс з’явився її лист до шанувальників, у якому поп-діва повідомляє про завершення своєї музичної кар’єри. Місіс Федерлайн (а тепер Брітні просить називати себе саме так) вирішила залишити сцену принаймні якщо і не назавжди, то на тривалий час, загалом присвятити себе родині, завести якомога швидше якнайбільше дітей і нарешті відчути себе справді щасливою домогосподаркою.
В Орбакайте роздвоєння особистості
14 грудня на телеканалі НТВ відбудеться прем’єра серіалу «Родинний обмін» із Крістіною Орбакайте в головній ролі. Точніше, у головних ролях. У цьому фільмі Крістіна грає відразу двох героїнь — сестер Алекс і Сашу, схожих одну на одну як дві краплі води.
Зйомки «Родинного обміну» тривали більш як 80 днів на трьох континентах. У головних ролях — Кристина Орбакайте, Дмитро Пєвцов і Марат Башаров. Серіал — це історія про сімейні узи і вічні людські цінності, з хвацько закрученим авантюрним сюжетом.