Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий раунд. 6-й тур. 
8 грудня. Група А. «Депортиво» (Іспанія) — «Монако». 0:5. «Ліверпуль» (Англія) — «Олімпіакос» (Греція). 3:1. «Монако» — 12 очок, «Ліверпуль» — 10, «Олімпіакос» — 10, «Депортиво» — 2.
Група С. «Аякс» (Нідерланди) — «Баварія» (Німеччина). 2:2. «Маккабі» (Ізраїль, Тель-Авів) — «Ювентус» (Італія). 1:1. «Ювентус» — 16, «Баварія» — 10, «Аякс» — 4, «Маккабі» — 4.
Група D. «Фенербахче» (Туреччина) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 3:0. «Ліон» (Франція) — «Спарта» (Чехія). 5:0. «Ліон» — 13, «Манчестер Юнайтед» — 11, «Фенербахче» — 9, «Спарта» — 1.
Група В. «Рома» (Італія) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 0:3 (Роналдо, 9, Фігу, 60, з пенальті, 82).
«Байєр» (Німеччина, Леверкузен) — «Динамо» (Україна, Київ). 3:0. Голи: Жуан, 51, Воронін, 77, Бабич, 88.
«Байєр»: Бутт, Жуан, Новотний, Роке Жуніор, Шнайдер, Рамелов, Бабич, Фрайєр (Бірофка, 82), Понте (Балич, 74), Бербатов, Воронін. Тренер — Клаус Аугенталлер.
«Динамо»: Шовковський, Гіоане, Гавранчич, Саблич, Каддурі, Родолфо, Гусін (Федоров, 62), Гусєв (Чернат, 71), Рінкон, Клебер, Верпаковскіс (Шацьких, 66). Тренер — Йожеф Сабо.
Попереджено: Рамелова, 42, Жуана, 53, Каддурі, 70, Понте, 73.
Арбітр — П’єрлуїджі Коліна (Італія).
Леверкузен. Стадіон «БайАрена». 5 градусів. 22 500 глядачів.
По дві перші команди з кожної групи вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (22/23 лютого — 8/9 березня). Треті — продовжать виступи в 1/16 фіналу Кубку УЄФА (16—24 лютого).
Коли вже завершилася післяматчева прес-конференція, мені вдалося поспілкуватися віч-на-віч з Андрієм Вороніним. Нападник збірної України був радісний і водночас сумний. Чому? Гадаю, здогадатися неважко.
— Думаю, зіграв непогано. І сподіваюся, що Олег Володимирович Блохін, якщо дивився наш поєдинок, то, напевне, дасть моїм діям відповідну оцінку, — сказав наш німець. — Кажу щиро, мені дуже шкода динамівців. Мріяв, щоб із групи вийшли «Байєр» і «Динамо». Але, як і належить професіоналові, я бився за перемогу свого клубу. І не думав, що проти мене грають мої друзі і партнери по збірній...
Безперечно, «Байєр» чудово провів турнір. Почав його перемогою 3:0 над «Реалом» і дзвінко завершив з таким само рахунком у поєдинку проти чемпіона України.
А от жоден футболіст київського клубу в матчі з «Байєром», як на мене, не зіграв на належному рівні. 
За весь матч наша команда мала лише кілька яскравих моментів. На 38-й хвилині Верпаковскіс з Клебером, закрутивши оборону господарів, не змогли реалізувати нагоду. А на 66-й хвилині Родолфо пробив здалеку, але м’яча з порожніх воріт головою виніс Шнайдер. Решту часу кияни багато помилялися в передачах, не знали що робити на завершальній стадії атаки. Одне слово, давали холості оберти.
А от німецька команда діяла осмисленіше, гостріше, цілеспрямованіше. Її душею, безперечно, був Воронін, котрий не грав, а творив.
Після перерви сталося те, чого ми боялися. Наш співвітчизник з лівого флангу подав кутовий, і Жуан, якого на мить загубили київські оборонці, спокійно вразив ціль ударом головою. Одразу після цього подвоїти рахунок міг Воронін, але влучив у стійку воріт. Потім Бербатов, вийшовши сам на сам з Шовковським, обіграв нашого воротаря, але заплутався у власних ногах і не влучив у порожні ворота...
Коли кияни марнували свої нечисленні моменти і напівмоменти, «Байєр» забив другого м’яча. Активний Шнайдер зробив точну передачу на Вороніна, якому залишалося тільки підставити ногу — 2:0.
Не принесли бажаного гостям і три заміни. А от леверкузенці зусиллями Бабича, який потужно пробив метрів з двадцяти, встановили остаточний рахунок.
Клаус Аугенталлер:
— Важко було здолати таку класну команду, як київська. У першому таймі ми мали лише два моменти (Бербатов і Воронін). Але й біля своїх воріт мали достатньо клопоту. Щастя, що нам не забили. Після перерви моя команда була дуже дисциплінована. І це стало нашим головним аргументом на шляху до перемоги. 
Йожеф Сабо:
— Я сьогодні просто не впізнав свою команду. Стільки помилок, скількох ми припустилися сьогодні, не назбирається за п’ять попередніх матчів разом узятих. Варто зазначити, що Рінкон, Саблич, Шовковський грали з травмами. Не зміг вийти на поле Юссуф, і його амплуа довелося виконувати Родолфо. Однак він не впорався з новим завданням. Треба сказати і про те, що декому негайно слід переглянути своє ставлення до футболу. Я просто в шоковому стані від усього цього.
Та й річ не в рахунку, а в грі, яку ми продемонстрували. Втім, руки опускати не варто, життя триває, і робитимемо найсерйозніші висновки...
Леверкузен—Кельн—Київ.
ФК «Динамо» (Київ) за допомогу в організації цього репортажу.