Футбол. Кубок УЄФА. Груповий раунд. Третій тур. 25 листопада. Група С. «Брюгге» (Бельгія) — «Утрехт» (Нідерланди).
«Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ) — «Аустрія» (Австрія, Відень). 1:0. Гол: Назаренко, 19.
«Дніпро»: Кернозенко, Русол, Єзерський, Матюхін, Радченко, Грицай, Михайленко, Назаренко, Костишин (Мелащенко, 66), Рикун, Венглинський. Тренер — Євген Кучеревський.
«Аустрія»: Дідуліца, Афолабі, Троянський, Антонссон, Папач, Бланшар, Сіонко, Вахушек, Вастич, Гілевич (Досунму, 66), Метц (Яночко, 68). Тренер — Гюнтер Кронштайнер.
Арбітр — Кшиштоф Слупік (Польща).
Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор». — 6 градусів. 17 000 глядачів.
Здобувши три перемоги поспіль, «Дніпро» достроково вийшов до плей-оф. І його матч проти «Сарагоси» першого грудня в Іспанії вже майже нічого не вирішує для нашого клубу. 16/24 лютого 2005 року він проведе матчі 1/16 фіналу. Втім, перше місце у групі виведе нас на слабшого суперника.
Цікаво дізнатися, які шанси «Дніпра» в матчі із «Сарагосою». Про ці колективи висловився наставник «Аустрії» Гюнтер Кронштайнер:
— Cтиль цих команд важко порівнювати, бо вони дуже відрізняються. «Дніпро» більше діє на контратаках, а «Сарагоса» пропагує наступальний, атакуючий футбол. Індивідуальні якості футболістів іспанського клубу дуже сильні. Хоча, очікую, що в Сарагосі «Дніпро» зможе показати гідну гру і навіть перемогти. Попри те, що виграш для нього вже не є великим інтересом. Адже українці вже подолали перший раунд. Виходячи з цього, пан Кучеревський і будуватиме тактику на поєдинок в Іспанії.
А поки що становище команд у групі С таке: «Дніпро» — 9 очок, «Сарагоса», «Брюгге», «Аустрія» — по 3, «Утрехт» — 0.