У п’ятницю, 26 листопада, не вийшов черговий номер «Урядового кур’єра». Сталося це не з вини редакції.
Як відомо, у середу Центральна виборча комісія ухвалила постанови № 1264 «Про результати виборів Президента України 21 листопада 2004 року та обрання Президента України» і № 1265 «Про оприлюднення результатів виборів Президента України», які, згідно з Законом «Про вибори Президента України» ЦВК оприлюднює в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр». Ці постанови надійшли до редакції «Урядового кур’єра» у четвер о 17.10 та 17.50. О 18.15 прес-служба Верховного Суду України надіслала до редакції факсом повідомлення для преси, де було сказано: «Ухвалою суду заборонено ЦВК офіційне оприлюднення результатів виборів та вчиняти будь-які дії, пов’язані з виконанням цієї постанови».
Зважаючи на це, редакція підготувала черговий номер без зазначених постанов для відправки на комбінат «Преса України». У момент відправки номера в редакцію прибули офіційні представники засновника нашої газети, взяли на себе відповідальність за публікацію в номері зазначених постанов ЦВК і підписали його до друку. Номер був відправлений на комбінат «Преса України» без підпису головного редактора,
Про те, що в цьому номері «Урядового кур’єра» друкуються постанови ЦВК, стало відомо громадськості і народним депутатам, які й зупинили друк газети, тому жоден примірник «Урядового кур’єра» за 26 листопада 2004 року не дійшов до читача.

Колектив редакції «Урядового кур’єра».