Вийшла друком книжка Олександра Глушкова «Феномен лідера». У ній ідеться про непросте життя президента плодоконсервної фірми «Адамс» Адама Яхієва. Автор описав його шлях до успіху. Книжка надійшла до обласних навчально-виховних комплексів для дітей із вадами зору, слуху в Кам’янці-Подільському та в школи району.
Не випадково на обкладинці на тлі Старої фортеці зображено ріг достатку. Він символізує власну справу і достаток. Їх, однак, не матимеш, якщо змолоду не працюватимеш, не відстоюватимеш свою позицію. Герой «Феномену лідера» — молодий фахівець, що прибув за розподілом на Поділля після закінчення Одеського інституту харчової промисловості. Починати довелося в занедбаному цеху радгоспу, де переробляли яблука. Та хлопець не розгубився. Доки директор перебував у відпустці, він разом із робітниками розпочав реконструкцію, за що мало не позбувся посади. Але ініціатива героя не залишилася поза увагою керівників області — невдовзі підприємливому Адаму запропонували очолити завод у Хмельницькому...
— У нашій літературі ще дуже мало творів, на яких можна виховувати успішних людей, — вважає директор НВК для дітей із вадами зору Алла Буданцева. — Крім того, книжку видано на високому поліграфічному рівні. Такими мають бути всі книжки, а особливо ті, на яких навчаємо юне покоління.
Родзинка видання в тому, що діти добре знають людину, про яку розповідає Олександр Глушко. Адам Яхієв активно допомагає навчальним і виховним закладам, є відомим меценатом області. Щоразу, зустрічаючись з ними в офісі, де господар приймає партнерів з багатьох країн світу, президент «Адамса» наголошує, що підприємництво має підняти країну з колін. Учні сприймають ці слова як заклик наслідувати приклад успішного бізнесмена (на знімку), який вже понад чверть століття є зразком в організації виробництва.
Кам’янець-Подільський 
Хмельницької області.