Шампанське за рецептурою сторічної давності розпочало випускати ВАТ «Одесавинпром». Рецептуру шампанського «Ексельсіор» з винограду сортів «шардоне» і «піно» знайшли в міському архіві. Вирішено відновити не тільки його унікальні смакові якості, а й форму пляшки, корок, етикетку. Нове шампанське торговельної марки «Французький бульвар» за всіма ознаками буде саме таким, яким воно було в 1894 та 1900 роках, коли здобуло золоті медалі на всесвітніх виставках у Бухаресті та Парижі.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Рюей-Мальмезон та Чернівці відтепер міста-побратими 92
-
2Чернівецький міський голова Роман Клічук привітав спортсменів, які прославляють місто 90
-
3День відповідальності людини 82
-
4Іванна КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ: Гаряча війна йде на теренах України, але гібридна війна вже йде на теренах усієї Європи 75
-
5Українські аграрії намолотили 57,2 млн тонн зернових та олійних культур, — Комітет з питань аграрної та земельної політики 73