Шампанське за рецептурою сторічної давності розпочало випускати ВАТ «Одесавинпром». Рецептуру шампанського «Ексельсіор» з винограду сортів «шардоне» і «піно» знайшли в міському архіві. Вирішено відновити не тільки його унікальні смакові якості, а й форму пляшки, корок, етикетку. Нове шампанське торговельної марки «Французький бульвар» за всіма ознаками буде саме таким, яким воно було в 1894 та 1900 роках, коли здобуло золоті медалі на всесвітніх виставках у Бухаресті та Парижі.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Комітет з питань інтеграції України до ЄС: Польща розпочала головування в Раді ЄС 74
-
2Комітет з питань бюджету інформує про основні підсумки роботи за 2024 рік 65
-
3Оголошується набір до Молодіжної ради при Голові українського Парламенту 65
-
4Тижневі освітянські та наукові новини від Комітету з питань освіти, науки та інновацій 60
-
5Найбільш важливі закони у гуманітарній та інформаційній сфері прийняті Верховною Радою ІХ скликання 51