Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Реформа публічного врядування — це частина нашого євроінтеграційного шляху 100
-
2На черговій сесії Чернівецька облрада проголосувала низку важливих питань 91
-
321 вересня — День незалежності Вірменії 81
-
4Міжнародний день миру та День миру в Україні 78
-
5У Чернівцях зустрічалися молоді, амбітні та креативні 62