Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Оголошується набір до Молодіжної ради при Голові українського Парламенту 48
-
2Ірина Борзова: Наші спортсмени цього року на різних майданчиках продемонстрували всьому світові, що Україна бореться й готова боротися далі 43
-
3Найбільш важливі закони у гуманітарній та інформаційній сфері прийняті Верховною Радою ІХ скликання 43
-
4Тижневі освітянські та наукові новини від Комітету з питань освіти, науки та інновацій 43
-
5Комітет з питань бюджету інформує про основні підсумки роботи за 2024 рік 42