Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Верховна Рада України вдячна Нідерландам за вагому військову та гуманітарну підтримку України 67
-
2Комітет з питань економічного розвитку відстежує використання на практиці інструментів підтримки індустріальних парків 64
-
3Сьогодні відзначають Міжнародний день людського братерства 64
-
4Експортні досягнення України та прогноз правил гри на ринку ЄС 60
-
5Освітній семінар на Роменщині 59