Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Чернігівщині понад 27 тисяч домогосподарств отримали допомогу на придбання твердого палива 873
-
2Ірина Борзова: Вибори в Україні обов’язково відбудуться, коли буде встановлено справедливий мир 86
-
3Громадянське суспільство є і буде активним учасником у процесі підготовки до повоєнних виборів, – Олександр Корнієнко 64
-
4Біржові торги Подільського лісового офісу другого кварталу завершено: викуплено 86% деревини 57
-
5Державний Гімн України: законодавчий статус та значення 56