Луганськ
Влада області звернула увагу на невикористаний у першому турі резерв — луганчан, що тимчасово мешкають у Ростовській, Воронезькій і Білгородській областях, а також у Москві та за її межами. За домовленістю з владою російських регіонів у день виборів у чотирьох основних пунктах пропуску громадян на російсько-український кордон приїхали автобуси з луганчанами для участі у виборах Президента України. Більшість луганчан голосували в прикордонних селищах. Після уточнення списків виборців своє право голосувати одержали 30 тисяч жителів регіону.
Чернігів
Повідомлення про «замінування» виборчих дільниць № 73 у селищі Березному Менського району, № 16 у селищі Кобижча Бобровицького району та близько 20 транспортних засобів не підтвердилися. У селі Білошицька Слобода Корюківського району на дільниці № 49 у спостерігача Олександра Горба невідомі розбили відеокамеру. У селі Охрамієвичі цього само району відібрали знімальну техніку в кореспондента газети «Громадський контроль» Анатолія Савченка. За словами народного депутата України Владислава Атрошенка, на виборчих дільницях Чернігова зафіксовано факти кількаразового голосування за відкріпними талонами молодих людей із Харківщини, які переміщувалися на автобусі. Водночас цілі під’їзди мешканців Чернігова знову не потрапили до списків виборців.
Черкаси
21 листопада о 6-й годині ранку на виборчій дільниці № 163 села Молодецьке Маньківського району пострілом із вогнепальної зброї вбито працівника райвідділу, капітана міліції Петра Потєхіна. Нині триває слідство. Приблизно у цей же час на околиці Сміли група молодиків у чорних масках увірвалася із залізними прутами на дільницю № 17 округу № 201, збила з ніг і зв’язала працівника міліції і вчинила погром на дільниці. У Черкасах та райцентрах заїжджі «відкріпники» підпалювали скриньки з бюлетенями. У селах області зафіксовано непоодинокі випадки нападів бандитів на виборчі дільниці, підпалу майна місцевих селян.
Кіровоград
Напередодні голосування зі списків виключили понад чотириста членів виборчих комісій від опозиції та не видали посвідчень спостерігачів представникам виборчого блоку «Сила народу», яких у день голосування не пускали на дільниці. В Олександрійському та Долинському районах були зафіксовані випадки недопущення журналістів на виборчі дільниці та засідання ТВК. 102-га дільниця виборчого округу №100 розпочала працювати близько 16-ї години. Причина — неявка голови комісії та секретаря. Вибори на дільниці вдалося розпочати лише за безпосередньої участі народного депутата Володимира Яворівського. Щоправда, сейф із бюлетенями довелося розпилювати.
Львів
Напередодні виборів невідомі вибили вікно, зламали сейф і забрали 37 відкріпних талонів на дільниці №15 виборчого округу №117. На одній із друкарень вилучено листівки із підказкою, як зіпсувати бюлетень. У день виборів зафіксовано п’ять підпалів скриньок — зловмисників не затримано. Через псевдозамінування понад годину не працювала дільниця № 147 у Трускавці. Мали місце непоодинокі випадки тиску на волевиявлення громадян. Як повідомила учителька однієї із сільських шкіл Перемишлянського району, директор під загрозою звільнення пропонувала учителям підписати чисті аркуші паперу, не пояснюючи, навіщо.
Донецьк
Тут побито всі рекорди явки виборців: на окремих дільницях участь у голосуванні взяли 100 відсотків виборців.
Повідомлення про порушення оприлюднювали обидва штаби. У штабі Віктора Януковича говорили про факти агітації за опонента у день виборів та спроби купівлі голосів. У штабі Віктора Ющенка повідомляли про масове явище недопущення на дільниці спостерігачів (у тому числі міжнародних) та журналістів, про виведення зі складу комісій представників опозиційного кандидата. На дільниці в центрі Донецька скоєно напад на кореспондента газети «Точка зору» Таїсію Гладченко та знімальну групу телеканалу ІCTV.
Суми
Напередодні виборів дільничні комісії заборонили журналістам у день голосування здійснювати на виборчих дільницях фото- та кінозйомку. В регіоні зафіксовані масові голосування за відкріпними талонами. Так, в Охтирці близько 250 місцевих жителів (кожен з кількома відкріпними талонами) відправилися «на пікнік» до Івано-Франківської області. На 28-й виборчій дільниці 160-го округу спостерігачі зафіксували, як невідомі вкидали до урни пачки фальшивих бюлетенів. Через дві години молодики повернулися і вщент розбили дві виборчі скриньки. О 17.00 керівництво Сумського аргарного національного університету, погрожуючи виселенням, закликало студентів до повторного голосування. За три години до закриття дільниць розпочалося масове знеструмлення населених пунктів. У цей час зафіксовано десятки спроб вкинути у виборчі скриньки фальшиві бюлетені. Серед спійманих «на гарячому» і члени виборчих комісій.
Дніпропетровськ
Порушень із «каруселями» відкріпних талонів, усуненнями з дільничних комісій спостерігачів від опозиційного кандидата та фальсифікацій під час підрахунку голосів зафіксовано дуже багато. У Синельниківському районі в трьох осіб вилучено 47 відкріпних талонів. А загалом з відкріпленнями областю гастролювало не менш як 25 тисяч осіб.


За повідомленнями власних кореспондентів.