У Москві українці голосували на території Посольства України в РФ. Підрахунок голосів закінчився ранком 22 листопада. В інтерв’ю «ГУ» заступник голови виборчої комісії Юрій Кононенко повідомив, що в голосуванні взяли участь 4534 громадянина України. 3355 (70 відсотків) виборців проголосували за Віктора Януковича, 1107 (24,7 відсотка) — за Віктора Ющенка. 32 виборчі бюлетені зіпсовано, а 38 осіб проголосували «проти всіх».

Леонтіївський провулок, де розташоване посольство, було перекрито міліцейськими машинами. Біля диппредставницва стояли автобуси, у яких мирно «куняли» московські міліціонери. Цікаво, що майже половина виборців (усього в списках було 9250 осіб) так і не дійшли до виборчої дільниці. Імовірно, перешкодила погода. Весь день у неділю у Москві йшов сніг, було холодно. Однак перші виборці прийшли до посольства задовго до початку голосування.
Перед будинком українського диппредставництва весь день стояла юрба — люди терпляче чекали своєї черги. Щоправда, чути було незначні словесні сварки і лайку між прихильниками Ющенка і Януковича, але серйозних інцидентів не спостерігалося.