О 14.00  22 листопада відбувся заключний брифінг голови ЦВК Сергія Ківалова. Прес-центр, окрім журналістів, заповнили народні депутати із фракцій, які підтримували кандидата у Президенти Віктора Януковича, вони вітали один одного з перемогою на виборах.
Сергій Ківалов оголосив результати другого туру, наголосивши при цьому, що вони попередні.
Віктор Янукович набрав 49,42,
Віктор Ющенко — 46,7 відсотка голосів.
Остаточні результати другого туру підсумують на основі протоколів дільничних комісій, які надходять до ЦВК.
Сергій Ківалов пообіцяв зробити це якнайшвидше.

Вже о 15-й годині 21 листопада у Центрвиборчкомі могли полегшено зітхнути. Інформація, що надходила з виборчих дільниць, засвідчувала: другий тур виборів Президента відбувся. До середини дня проголосувало 54,24 відсотка виборців.
До 11.00 активність населення насторожувала. Цьому були пояснення. Холодна погода. Однак з кожною годиною в ЦВК розуміли: участь громадян у виборах може стати рекордною.
21.00. Перша офіційна інформація голови ЦВК Сергія Ківалова. За попередніми даними, явка виборців уже перевершила результати першого туру і становить 77,31 відсотка. При цьому в Донецькій області, наприклад — 87,5, Івано-Франківській — 88, Сумській — 80 і так далі.
Висока активність виборців украй загострила очікування результатів президентських перегонів. Стали відомі результати голосування на восьми закордонних дільницях, відкритих в Австралії (три), Японії, Малайзії, Китаї, Сінгапурі, Кореї. За Віктора Ющенка подано 560 голосів, за Віктора Януковича —115. Але це аж ніяк не задовольнило сотень вітчизняних і зарубіжних журналістів, усіх, хто заступив на нічну вахту в ЦВК. За кордоном 123 дільниці, та не вони вирішують.
О 23.30 до прес-центру в супроводі голови ЦВК Сергія Ківалова несподівано навідуються спеціальний представник президента США на виборах сенатор Річард Лугар та Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст. Ледве пробираючись через стіну журналістів, під об’єктивами телекамер, гості оглядають прес-центр і відмовляються від інтерв’ю. «Завтра», — ввічливо відповідає посол США.
Спрагу до спілкування стовідсотково компенсувала поява у незмінному супроводі Марченка лідера прогресивних соціалістів Наталії Вітренко. Вона заявила: шанси на перемогу — за Януковичем. І пояснила: активність виборців — раз, голоси лівого електорату проти «помаранчево-коричневої чуми» — два. А якщо переможе Ющенко, прогресивні соціалісти почнуть формувати «національно-визвольний рух».
Після Наталії Вітренко брифінг проводить Микола Катеринчук, представник штабу Віктора Ющенка. Він повідомив: опозицією вже складено понад дві тисячі актів про правопорушення на дільницях.
01.00. Голова ЦВК учергове оголошує офіційні дані: в Україні у голосуванні взяло учать 79,02 відсотка виборців. Дані 209 окружних комісій, загалом їх 225. З оприлюднених 26,1 відсотка бюлетенів — це 5 млн. 574 тис. 417 виборців — за Віктора Януковича проголосувало 51,17 відсотка громадян, за Віктора Ющенка — 45,44.
1.30. До ЦВК приїздять Віктор Ющенко, Олександр Зінченко, Юлія Тимошенко. Віктор Ющенко робить заяву, що він після розмови з головою ЦВК висунув вимогу припинити маніпулювання протоколами виборчих дільниць Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей. «Ця дорога веде до фальсифікації результатів виборів», — заявив кандидат у Президенти.
Звинувачення голова ЦВК Сергій Ківалов відкидає.
4.00. Сергій Ківалов інформує: у голосуванні взяло участь 79,32 відсотка виборців, дані 214 окружних комісій. Опрацьовано 73,3 відсотка бюлетенів. За Віктора Януковича подано 48,9 % голосів, за Віктора Ющенка — 47,47 %.
Ці цифри завмерли на табло до 8-ї години.
8.00. Опрацьовано 75,24 відсотка бюлетенів. Віктор Янукович набрав 48,65, або 10 млн. 537 тис. 393 голоси виборців. Віктор Ющенко — 47,72, або 10 млн. 335 тис. 225 голосів.
Голова ЦВК Сергій Ківалов сказав: «Обидва кандидати — гідні суперники. Боротьба йде за кожен відсоток. Я знаю, що будуть позови до судів і оскарження результатів, але їх чекає не тільки Україна, а й увесь світ. Усі хочуть якнайшвидше дізнатися — хто буде Президентом нашої держави. ЦВК не має права на ризик. Ми зробимо все, щоб на це запитання дати якнайшвидше відповідь». Він оголосив, що наступна зустріч з журналістами відбудеться о 14.00.
11.30. Oпрацьовано 98,24 відсотка бюлетенів. За Віктора Януковича проголосувало 49,58 відсотка, або 14 млн. 814 тис. 73 особи. За Віктора Ющенка — 46,57, або 13 млн. 916 тис. 5 виборців.