Шановні працівники сільського господарства!
Народні депутати України — члени депутатської фракції Народної аграрної партії України щиро і сердечно вітають вас із професійним святом.
Відзначення Дня працівників сільського господарства — це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими становить основу життя держави та добробуту її громадян.
Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та вмілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднується з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів дедалі більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Ми розуміємо, щоб ефективніше використовувалася земля, а господарювання на ній було прибутковим, потрібні нова техніка і технології, потрібні дешеві довгострокові кредити, потрібна належна підтримка держави. Тож протягом року з ініціативи нашої фракції розроблено і прийнято цілу низку законів, які спрямовані на розв’язання саме цих проблем.
Будемо і надалі робити усе від нас залежне, щоб Верховна Рада України приймала закони, які справді захищали б життєві інтереси селян та сприяли подальшому розвитку агропромислового комплексу, щоб примножувалися ваші здобутки, зростав економічний потенціал галузі.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.
Депутатська фракція Народної аграрної партії у Верховній Раді України.