Наше село Трудолюбове розташоване під самісіньким Сімферополем, а живемо, як у занедбаній глибинці. Не має води, газу, нормального транспортного сполучення. Від своїх керівників допомоги не можемо добитися вже багато років. І через них не в змозі нашій сільській громаді посприяти закордонні спонсори.
З нами погодилася співпрацювати іноземна організація, готова дати гроші на проведення водогону. Потрібно лише, щоб агрофірма передала джерело зі свого балансу на баланс сільради. Та саме з цим давно зволікає наше чиновництво. А програма іноземної організації діятиме тільки до кінця нинішнього року. Схоже, допомогу ми отримати не встигнемо. Через незрозумілу людям бездіяльність виконавчої влади ризикуємо залишитися без води ще надовго. Хоча кошторис живлющої артерії ми зробили вже давно.
Подачу води припинено у нас ще з часу розформування колгоспу. За ним числилося й джерело, яке ми ніяк не можемо передати Чистенській сільраді. Бо там затято твердять, що зроблять це тільки після того, як іноземці перерахують гроші на водогін. А привізної води не накупишся, бо за кожен її кубометр нам доводиться платити майже 7,5 гривні.
Уся надія на авторитет вашої газети, яка вміє заступитися за людей принципово й «на повен голос». Бо на такі листи в наших місцевих органах влади чиновники не реагують. Хоча про наші біди повідомляли вже й кримські телеканали та газети.
П. Гусак, С. Дьомін, М. Ніколаєва, В. Іванов, усього 137 підписів.
Крим.