Міні-футбол. Традиційний турнір команд ЗМІ на призи «Голосу України». Участь брали вісім колективів.
Завершальний день змагань був дуже напружений і напрочуд цікавий. Спочатку відбувся другий півфінальний поєдинок, у якому команда «Фактів» переграла «Новий канал» — 3:1.
Потім у поєдинку за третє-четверте місця зійшлися колективи телевізійників. «Новий канал» переміг «Інтер» — 7:4 (п’ять влучень на свій рахунок записав відомий спортивний журналіст Олексій Маргієв).
Нарешті фінал. «Голос України», який ще не поступався першим місцем, і команда «Фактів», посилена журналістами інших видань. Температура цього поєдинку була гаряча. І лише авторитет та величезний досвід арбітра цих змагань, судді національної категорії з великого футболу Олександра Шамича не дозволили емоціям взяти гору.
Ліпша зіграність господарів та витримка, либонь, і стали запорукою їхньої чергової перемоги — 4:0. Відзначилися: Віктор Гайдученко та Богдан Сліпко (тричі). Варто сказати і про надійну гру воротаря Олександра Сусленка, польового гравця Василя Приймака. В інших матчах грали також Дмитро Шевчик та Сергій Ковальчук.
Команди, які посіли перші чотири місця, отримали матеріальні винагороди та дипломи, які їм вручив головний редактор «Голосу України» Анатолій Горлов.
— З великим задоволенням обслуговую матчі турніру «Голосу України», — сказав ще збуджений після фінального матчу Олександр Шамич. — Серед журналістів маю чимало друзів. Поспілкуватися з ними було дуже приємно. Відзначу високий рівень організації турніру.
Олексій Маргієв («Новий канал»), Олег Шумейко («Інтер»), Микита Крилов («Український футбол»), В’ячеслав Волков («Команда») та інші учасники також сказали чимало добрих слів про змагання та їх організаторів.
Коли пристрасті вгамувалися, учасники почали активно обговорювати можливість і варіанти створення в майбутньому журналістської ліги з міні-футболу...