Президент України Леонід Кучма планує зустрітися з кандидатами у Президенти Віктором ЮЩЕНКОМ і Віктором ЯНУКОВИЧЕМ заради порозуміння та унеможливлення суспільного протистояння в країні.


* * *


Голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов сподівається, що офіційні дані з другого туру президентських виборів буде оприлюднено раніше 15 діб від дня голосування, як це передбачено українським законодавством.


* * *


Керівник Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА Сергій Тігіпко заявив, що радитиме В. Януковичу взяти участь у теледебатах, запропонованих п’ятьма українськими комерційними телеканалами.


* * *


Днями у Кіровограді під час естрадного концерту на підтримку кандидата в Президенти Віктора Януковича невідомі напали на трьох журналістів із помаранчевими стрічками. А правоохоронці навіть не намагалися втрутитися у конфлікт. Через два дні нападу зазнав ще один журналіст.


* * *


Комітет виборців України закликає продовжити всеукраїнську акцію з уточнення списків виборців до 21 листопада.


* * *


Депутатське об’єднання «Наша Україна» ініціювало позачергову сесію Тернопільської міської ради. Депутати занепокоєні тим, що працівники міліції масово беруть відкріпні талони. Заступник начальника УМВС у Тернопільській області Мирослав Свистун пояснив це особливостями служби правоохоронців, які чергуватимуть у день виборів у різних кінцях області.


За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.