Українські спортовці Олександр Дмитренко та Сергій Дзиндзирук продовжують переможну ходу на професіональному ринзі, виступаючи за німецький клуб «Юніверсіум». Днями в німецькому місті Рієза обидва українці отримали дуже важливі перемоги. Дмитренко, який виступає у суперважкій вазі, у 8-раундовому поєдинку за очками переміг давнього знайомого Володимира Кличка — Росса П’юрітті. Відрадно, що за суддівськими записками всі три рефері віддали перемогу українцю (80:72, 80:72 та 79:73). Для 22-річного Дмитренка цей виграш — сімнадцятий у його кар`єрі професіонала.
Нагадаємо, що П’юрітті став відомий українським вболівальникам завдяки тому, що завдав першої поразки Володимирові Кличку. Щоправда, 2001 року Віталій Кличко помстився за свого брата, перемігши американця технічним нокаутом в 11-му раунді.
Надзвичайно важливу перемогу здобув Сергій Дзиндзирук, який захистив титул чемпіона Європи у першій середній вазі. В 11-му раунді Дзиндзирук нокаутував француза Гусейна Байрама, який до цього не зазнав жодної поразки. Нині в активі Дзиндзирука 29 перемог, 21 з них — нокаутом.