Чемпіонат країни. Вища ліга. 12-й тур. 
«Закарпаття» — «Кривбас». 1:1. 4250 глядачів. Голи: Шевелюхін, 33 — Попович, 64. На 53-й хвилині ужгородець Целих не реалізував пенальті. Вилучення: Алегбе («Кривбас», 57, два попередження).
«Металург» Д — «Ворскла-Нафтогаз». 2:0. 2 000. Мендоса, 57, Зотов, 90+3. На 28-й хвилині донеччанин Деметрадзе не реалізував пенальті.
«Таврія» — «Шахтар». 2:1. 17 000. Гігіадзе, 5, 87 — Агахова, 49.
«Волинь» — «Металіст». 4:2. 7 200. Джудович, 15, Мітич, 20, Трішович, 55, Гащин, 77 (п) — Гладкий, 47, Селезньов, 90+2 (п).
«Динамо» — «Арсенал». 1:1. 8 000. Белькевич, 84 — Окодува, 73.
«Іллічівець» — «Оболонь». 1:1. 7 200. Зубов, 28 — Каряка, 62.
«Чорноморець» — «Металург» Зп. 1:0.  7 000. Косирін, 36 (п).
«Дніпро» — «Борисфен». 0:0. 4 000.
Лідери дружно зазнали очкових втрат. Для «Шахтаря» поразка в Сімферополі стала вже другою за останній час. До цього додамо ще й нічиї динамівців та «Дніпра». Про що це свідчить? Либонь, про те, що виступи наших клубів у єврокубках забирають чимало сил. І найбільше — моральних.
Зрозуміло, що наставник «Шахтаря» Мірча Луческу був не в найліпшому настрої:
— «Таврія» заслужила цю перемогу, — зауважив він. — Вона хотіла перемогти більше, ніж ми. Кримські футболісти застосували те, що вони добре вміють робити, — швидку контргру. В їхньому складі був Гігіадзе — виконавець дуже важливий, котрий, власне, виграв боротьбу з нашими оборонцями. «Таврія» дуже добре захищалася. Єдине, в чому я дорікаю, — у тому, що на полі відбувалася справжня корида. Ми втратили Тимощука — він не гратиме у збірній, ми втратили Матузалема на матч з «Міланом». Для однієї зустрічі це вже занадто. Однак ще раз повторю, «Таврія» перемогу заслужила...
«Динамо» хоч і мало величезну перевагу в поєдинку з «канонірами», але його «ядра» не змогли пробити арсенальські мури. Йожеф Сабо, який випустив не найсильніший склад, сподіваючись досягти запланованого малими силами, змушений був після перерви кинути в бій свіжих виконавців — Верпаковскіса, Клебера, Гусєва. Та й це не допомогло змінити ситуацію на ліпше. Навпаки, «Арсенал» завдав влучного удару і повів у рахунку — 1:0. Господарям вдалося лише втекти від поразки.
У Сабо, за словами одного із його асистентів Віктора Кондратова, котрий прийшов на прес-конференцію, прихопило серце.
— Ми претендували більше, ніж на очко, — сказав Віктор Іванович. — Прагнули забити, знали, що суперник гратиме від оборони. Але пропустили контратаку. Єдиний удар по наших воротах завершився голом. Добре, що нам вдалося зрівняти рахунок, проте змарнували чимало моментів, щоб забити другого м’яча. Сьогодні ми втратили два очки, а не здобули одне.
Загалом дербі вдалося — був дуже принциповий матч. Наш суперник — команда, вкомплектована хорошими майстрами (Мізін, Костюк, Островський, Аникеєв...), котрі перебувають у добрій формі. Дуже агресивно, по-спортивному нахабно поводився Окодува. Не оцінюю суддівство, але, гадаю, арбітр міг не обмежуватися одним попередженням цьому гравцеві. Окодува постійно фолив і провокував наших футболістів на дії у відповідь...
До речі, і в наступному турі (відбудеться завтра) на «Динамо» чекає зустріч із земляками — футболістами «Оболоні»...