Поява агітаційної продукції за кандидата в Президенти В. ЯНУКОВИЧА на вулицях Києва — провокація. Про це заявив представник

В. Януковича у ЦВК народний депутат Степан ГАВРИШ. «З цього приводу ми звернулися до правоохоронних органів. Вони мають встановити, чиїх це рук діло», — додав він.
* * *
Кандидат у Президенти Віктор ЮЩЕНКО і лідер Соціалістичної партії України Олександр МОРОЗ підписали політичну угоду єднання демократичних сил. Нею, зокрема, передбачено проведення до
1 січня 2005 року політичної реформи за законопроектом 4180 та негайне введення закону щодо заборони продажу земель сільськогосподарського призначення.
* * *
Керівники країн Євросоюзу закликали українську владу виправити недоліки виборів, які були виявлені у першому турі, щоб гарантувати вільне та справедливе голосування 21 листопада.
* * *
В Кіровограді тривало засідання місцевого апеляційного суду за скаргою офіційного спостерігача від штабу Віктора Ющенка у ТВК № 100 Анатолія Ревенка до тих членів комісії, які залишили засідання в ніч з 31 жовтня на 1 листопада і паралізували роботу територіальної комісії з підрахунку результатів голосування мешканців Кіровограда.
За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.