Футбол

Зазвичай на матчі єврокубків гості прибувають напередодні зустрічі. А от мадридський «Реал» порушив цю неписану традицію і прибув до Києва ще позавчора пізно ввечері. У «Борисполі» «реалістів» зустрічав чималий натовп місцевих уболівальників, прихильники королівського клубу з... Москви і представники ЗМІ.
Найбільше роздавати автографи довелося Луїшу Фігу та Раулеві. Решта футболістів і їхній наставник Маріано Гарсіа Ремон швиденько проскочили до автобуса, який доставив гостей до готелю. Однак кореспондентові «Голосу України» вдалося взяти коротеньке інтерв’ю у спортивного директора ФК «Реал» (Мадрид), у минулому зіркового футболіста Еміліо Бутрагеньо:
— На нас чекає серйозний і важливий матч. «Динамо» — дуже авторитетний суперник, котрий перебуває в добрій формі. Тому зустріч, як на мене, буде гостра й напружена. На боці динамівців велика перевага, бо переповнений стадіон підтримуватиме їх, а не нас.
Учора об 11.00 на динамівському стадіоні з журналістами спілкувався Йожеф Сабо. А через півтори години те саме, але вже у прес-центрі НСК «Олімпійський», зробив Маріано Гарсіа Ремон. О 18.00 на полі цієї арени мадридці розпочали тренування. А сьогодні о 21.45 на головній арені нашої країни відбудеться очікуване протистояння давніх знайомих — «Динамо» (Київ)—«Реал» (Мадрид).
Колосков йде у відставку?
Принаймні про це позавчора заявив керівник російського Федерального агентства з фізичної культури, спорту і туризму В’ячеслав Фетисов. 63-річний президент Російського футбольного союзу В’ячеслав Колосков посідає найвищі посади з 1979 року, коли очолив управління футболу Спорткомітету СРСР. З 1992 року він — незмінний керівник РФС, а також входить до виконавчих комітетів УЄФА (з 1994 року) та ФІФА (з 2000 року).
За словами Фетисова, він мав розмову з В’ячеславом Івановичем, і той нібито погодився залишити посаду після майбутнього матчу Росія—Естонія. Але поки що сам пан Колосков не підтвердив і не спростував цю інформацію.
Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.