А створити її допоможуть вироби хмельницького ВАТ «Темп» — газові опалювальні котли і електромасажери 
Одвічне питання «що робити?» для заводу свого часу звучало зовсім не риторично. Підприємству, котре довгі роки було одним із лідерів оборонної промисловості, потрібно було визначитись із новим асортиментом. На перший погляд здавалося, що потенціал заводу дасть змогу швидко переключитись із військових замовлень на мирну продукцію. Але процес виявився тривалішим і болючішим — щоб успішно конкурувати на ринку з дешевим імпортним товаром, виробничникам потрібно було знайти щось своє, оригінальне, надійне,  якісне. Шукаючи такі проекти, «Темп» знайшов нових партнерів. Ним стала одна із німецьких фірм, котра мала давні традиції випуску опалювальних котлів. Виготовлення перших партій закордонного замовлення давалося хмельничанам непросто. Недоліки застарілого устаткування, проблеми із фінансуванням дуже часто доводилося компенсувати старанням і майстерністю робітників.
— І тут на нас чекали найбільші проблеми, — розповів директор Іван Праворський. — Досвідчені кадри свого часу звільнились, а готувати нових фахівців нема кому. Традиційні робітничі професії стали дефіцитними.
Але «Темп» не відступив. Тут навчилися трудитися так, що вся продукція успішно проходила жорсткий німецький контроль. Сьогодні завод уже працює самостійно, виготовляючи товар для нашого ринку. Але звичка працювати з німецькою точністю і якістю залишилася. Тепло і гаряча вода в домі будуть гарантовані, якщо скористатися заводськими котлами. Вони зігріють і невелику квартиру, і власний будинок. Та найголовніше — зроблять це з мінімальними витратами енергії. Адже коефіцієнт корисної дії котла перевищує дев’яносто відсотків.
Ще одна родзинка темпівців — електромасажер. Він згодиться в кожній родині, додасть енергії дорослим і дітям, підтримає старих. Виробничники «навчили» прилад відтворювати руки і рухи лікаря. Новий масажер працює уже в лікарнях та поліклініках, де використовується не лише для профілактики, а й для лікування. Фахівці кажуть, що багатьох він позбавить проблем із захворюваннями хребта і суглобів. Переконатися в цілющій силі цього приладу зможуть і наші читачі. Адже «Темп» надав редакції свої вироби для розіграшу. Виробничники впевнені: їхні вироби обов’язково принесуть тепло і комфорт у кожен дім.
Хмельницький.