пропонує зробити співгромадянам Всеукраїнське громадське об’єднання «Успішна Україна». Нещодавно у столиці пройшла офіційна презентація цієї організації
Як домогтися успіху й допомогти собі і країні?
Всеукраїнське суспільне об’єднання «Успішна Україна» пропонує нове, своє, формулювання національної ідеї. Звучить воно як «успіх». Проголошення УСПІХУ як зухвалої мети кожного громадянина і країни загалом є першим кроком до загального розквіту і процвітання України. Відповідно до концепції «успішності» ми повинні протягом 10 років перейти на західноєвропейські стандарти добробуту, охорони здоров’я, свободи, права, приватної власності і цивілізованого ринку, громадянського суспільства, демократії, моралі, але ці стандарти варто збагатити найкращими українськими і слов’янськими традиціями — гостинністю, миролюбністю... Зроблено акцент на тому, що життя за європейськими стандартами завжди було притаманне Україні часів розквіту. Ми перейдемо на сучасні стандарти європейської цивілізації і відродимо славу Київської Русі — України! «Ні» — іржі корупції, брехні, несправедливості, подвійних стандартів, хабарів, злиття бізнесу і влади, непрацюючих законів, бідності, що роз’їдає і може спотворити, знищити наше суспільство.
— Ми закликаємо громадян до активної життєвої позиції, — каже голова правління ВГО «Успішна Україна» Юрій Бойко, — яка на цьому етапі нашої історії повинна проявитися в активній участі у виборах усіх рівнів і встановленні у країні високоморальної патріотичної влади. Так ми уявляємо другий крок до успіху нашої держави й народу. Шлях до успіху буде можливий, якщо оберемо владу, котра не обдурить і забезпечить перехід на європейські стандарти життя. Головне, на наш погляд, що повинна зробити влада, — це запустити основний «механізм успіху», тобто приватну власність і цивілізовану (соціальну) ринкову економіку, і створити, отже, активним громадянам умови для самореалізації.
На третьому кроці поступального руху до процвітання нації «Успішна Україна» закликає кожного домогтися особистого успіху. Для цього «потрібно вичавити із себе раба, поставивши в основу життєвої позиції почуття власної гідності. Як наслідок, ми підвищимо свій професійний рівень, опануємо новий фах, започаткуємо свій бізнес, вимагатимемо належного від роботодавців і держави, спитаємо у влади за невиконання передвиборних обіцянок». 
Автори «Семи кроків» вважають почуття власної гідності основою українського патріотизму. Вони закликають усіх жителів України здійснювати УСПІШНІ СПРАВИ і пропонують поставити економіку країни на інноваційні рейки з використанням внутрішніх ресурсів держави. Це ще одна сходинка до загального добробуту.
Побудувати Успішну Україну неможливо без п’ятого кроку: «Об’єднати сили і ресурси країни». Об’єднання можливо, якщо громадяни України будуть захоплені поривом і натхненням руху до успіху, як були захоплені ним після другої світової війни німці та японці, які зуміли за десятиліття перетворити свої зруйновані країни на успішні. Для створення такого пориву та єдності народу патріотичній високоморальній владі потрібно підтримати високу мету і запустити розглянуті творчі «механізми успіху». Тоді слова «досягнення успіху» у вустах справжніх патріотів-лідерів на всіх рівнях стануть ідеями розвитку кожного громадянина, підприємства, села, міста, області. Забезпечення єдності народу — велика кропітка робота всіх політичних сил (влади, опозиції) і громадян. Члени ВГО «Успішна Україна» пропонують свої шляхи досягнення єдності, найважливішим з яких є розроблені схеми СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА, які патріотична влада і різні верстви населення зможуть встановити у всіх сферах життя.
Шостий і сьомий кроки — підвищення ролі молодих лідерів і громадських організацій. Крім традиційних для суспільних організацій функцій, ВГО «Успішна Україна» наголошує на творчій функції: підтримка прогресивних ініціатив громадян, організацій України і допомога їм у здійсненні УспІшних Справ в усіх сферах життя.
Ю. Бойко повідомив про вихід у життя бренду «успішна справа», котрий об’єднання сподівається перетворити на ефективний інструмент сприяння руху громадян і України до успіху. Саме конкретні справи уможливлять втілення в життя заявленої високої мети.
А потім житимемо в сім разів краще
Що ж зміниться в житті держави і суспільства, якщо буде зроблено «сім кроків», пропонованих Всеукраїнським громадським об’єднанням «Успішна Україна»? З цим запитанням ми звернулися до лідера цієї організації Юрія Бойка.
— Якщо нам разом удасться пройти цей шлях з «семи кроків», то вже через рік відчутно поліпшиться наше життя, а в 2015 році побачимо Успішну Україну.
Кардинальні перетворення зачеплять усі сфери суспільного і політичного життя, стверджує Юрій Бойко. За його прогнозами, валовий внутрішній продукт збільшиться в 3,5 — 4 рази, реальні доходи громадян зростуть до 7 разів. Соціальний добробут громадян ґрунтуватиметься на могутній і конкурентоспроможній вітчизняній економіці, на багатстві регіонів. Влада стане служити народу, а громадянське суспільство взаємодіятиме з нею як повноправний партнер.
Довідка «ГУ» 
ВГО «Успішна Україна» свою діяльність почало з однойменної програми суспільно-політичних перетворень, розробленої Юрієм Бойко навесні 2004 року. Улітку колектив однодумців прийняв рішення створити громадську організацію, головна мета якої — сприяти перетворенню нашої країни за десять років у розвинуту демократичну країну з цивілізованою ринковою економікою. У серпні цього року пройшов установчий з’їзд «Успішної України».