Пенсії можна привести у відповідність до вимог соціальної справедливості. На цьому наголосив Голова Верховної Ради Володимир Литвин під час нагородження відзнаками Верховної Ради представників різних галузей народного господарства, судової гілки влади, громадських і жіночих організацій, науковців, медиків та учасників — ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Нині, повідомив глава парламенту, розгорнулася несправедлива тотальна критика Верховної Ради за підготовку державного бюджету. Більшість народних депутатів, зазначив Володимир Литвин, враховують побажання виборців і хочуть збільшити видаткову частину. Внесено майже три тисячі пропозицій. Отже, переконаний Голова ВР, на нинішньому етапі підготовки головного фінансового документа країни треба тісно співпрацювати з урядом. А спроба розділити парламент, на його переконання, свідчить про загальний рівень демократії в країні. Взагалі, наявність парламенту — це ознака стабільності в країні.
Голова ВР поділився, що нині головним завданням для нього є збереження парламенту, і наголосив, що не виступатиме слугою окремих політичних сил. До того ж Володимир Литвин обурений використанням «темників» майже на всіх каналах з метою його дискредитації.
Володимир Литвин привітав присутніх з нагородами, подякував за їхню чесну працю і висловив надію, що в Україні під час святкування 60-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників не буде протистоянь, а після президентських виборів в Україні пануватиме стабільність.