Президент України Леонід КУЧМА закликав політичні сили України «вгамувати пристрасті і відмовитись від спроб дестабілізації ситуації в країні». На його думку, «ті, хто намагаються дестабілізувати ситуацію в країні, за це платити не будуть, а розплачуватись за це буде народ». 
*** 
Соціалістична партія України пропонує терміново скликати засідання Верховної Ради за участі Президента, міністрів-силовиків, голів обласних держадміністрацій і кандидатів у Президенти для обговорення ситуації, що склалася. 
***
Лідер партії «Громадський контроль» Василь ВОЛГА продовжуватиме президентську виборчу кампанію. Таке рішення прийняла політрада партії. Водночас кандидат не припинятиме переговорів з іншими кандидатами для вироблення спільних кроків, які сприятимуть втіленню програми кандидата. 
*** 
Партія «Братство» збирається взяти на себе охорону будинку ЦВК, якщо міліція не зможе впоратися з цим завданням. Про це заявив лідер партії — кандидат у Президенти Дмитро КорЧинський. «Ми готові взяти на себе функції правоохоронних органів», — зазначив він, додавши, що «оборону буде організовано за усіма законами середньовічної фортифікації».
За повідомленнями власних 

кореспондентів та інформагентств.